2022. január 19. szerda

International
2021. október 19., kedd 11:31

Az Industrial Flow Solutions™ bejelentette, hogy a szennyvízhálózat kezelésére szolgáló IoT megoldások körének bővítése és az ágazatvezető DERAGGER™+ iránti megnövekedett igények kielégítése céljából felvásárolja a Clearwater Controls™-t (2. rész)
2021. október 19., kedd 11:31

Az Industrial Flow Solutions™ bejelentette, hogy a szennyvízhálózat kezelésére szolgáló IoT megoldások körének bővítése és az ágazatvezető DERAGGER™+ iránti megnövekedett igények kielégítése céljából felvásárolja a Clearwater Controls™-t (1. rész)
2021. október 19., kedd 09:00

CARB-X FUNDS THE 3RD ROUND OF DEBIOPHARM'S TARGETED ANTIBIOTIC PROGRAM TO COMBAT RESISTANT N. GONORRHOEAE INFECTIONS (part 2)
2021. október 19., kedd 09:00

CARB-X FUNDS THE 3RD ROUND OF DEBIOPHARM'S TARGETED ANTIBIOTIC PROGRAM TO COMBAT RESISTANT N. GONORRHOEAE INFECTIONS (part 1)
2021. október 18., hétfő 16:01

EW Nutrition launches Ventar D, the next-generation gut health optimizer
2021. október 15., péntek 11:55

Az IHS Holding Limited bejelentette a cég első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátása keretében kibocsátásra kerülő részvényeinek árát
2021. október 14., csütörtök 11:18

5GAA shares latest C-V2X developments at ITS World Congress (Hamburg): "5G will have the most revolutionary impact by reducing accidents and saving millions of lives." (part 2)
2021. október 14., csütörtök 11:17

5GAA shares latest C-V2X developments at ITS World Congress (Hamburg): "5G will have the most revolutionary impact by reducing accidents and saving millions of lives." (part 1)
2021. október 12., kedd 10:30

Eleva Enters Clinical Development of Difficult-To-Express High-Potential Proteins
2021. október 12., kedd 10:00

Röchling Automotive increasingly focuses on lightweight structural design with fiber plastic composites
Első « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » Utolsó
Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...