2024. március 28. csütörtök

2014. szeptember 1., hétfő 12:05

Retro véradás az OVSZ öt régióközpontjában - A vér ajándék! Közösségi élménnyel egybekötve adhatja a RETRO véradáson!
    Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (OTS) - Az Országos Vérellátó Szolgálat 2014. szeptember 6-án (szombat), 9:00–18:00 óra között retro hangulatú véradó napot szervez öt régióközpontjában (Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Szeged). A helyszíneken RETRO sör-virsli menüvel és ajándékcsomaggal várjuk a Véradókat!

Élje át vagy idézze fel a ’70-es, ’80-as évek hangulatát, emlékeit! Pöttyös szoknya, rock and roll, sör, virsli, bambi, jó hangulat, összetartozást szimbolizáló társasági esemény, amelynek alkalmával a véradók egyszerre ünneplik egymást, és azokat a beteg embereket, akik nekik köszönhetően kaptak új esélyt az életre. Ezt az összetartó, közösségformáló erőt idézi fel az OVSZ szeptember 6-án RETRO Véradásával.
Látogasson ki - akár gyermekeivel, barátaival - az öt helyszín valamelyikére, és adjon vért szeptember 6-án, ezzel hozzájárulva a nyárvégi, kora őszi vérkészlet gyarapodásához.

A helyszínen vért adók egy sör-virsli retro menüt, valamint egy ajándékcsomagot kapnak ajándékba!

Helyszínek:
Budapest - Városmajor (1122 Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad mellett)
Debrecen - Debreceni Regionális Vérellátó Központ (4026 Debrecen, Bem tér 19.)
Győr - Győri Regionális Vérellátó Központ (9027 Győr, Magyar u. 8.)
Pécs - Balokány-liget Pepita Kultúrtér (7622 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 12.)
Szeged - Széchenyi tér (6720 Szeged, Széchenyi tér.)

Személyi igazolvány, eredeti TAJ- és lakcímkártya szükséges a véradáshoz!
A rendezvényekre a belépés ingyenes!

Bővebb információ:
Braun Helga, kommunikációs vezető, OVSZ (+36 30 269-0896; kommunikacio@ovsz.hu)
www.ovsz.huwww.facebook.co m

A rendezvény főtámogatója: Pécsi Sörfőzde Zrt.
Támogatók: Auchan, Bedő Pékség, Bringóhintó Kft., Favorit Pékség, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, Hagymatikum, Hajnal Hús, Hungaroplakát, Hungerit, Jusec, Mórahalom, Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, Observer, Pepita Kultúrtér, Port.hu, Promix Zrt., Ritmus, SEO101, Strike Bowling Club, Szegedi Paprika Zrt., Városmajori Szabad Tér Nonprofit Zrt., Vitál Magazin, Vércsepp a vérellátásért Alapítvány