OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. augusztus 25., hétfő 08:30

A medence szélére került Kovács Ági olimpiai úszóbajnok
    Budapest, 2014. augusztus 25., hétfő (OTS) - Kovács Ági újra visszatért örök szerelméhez az úszáshoz. Szakmai vezetésével 2014. szeptemberétől speciális oktatási programmal és egyedi szolgáltatásokkal nyitja meg kapuit hazánk első, élményalapú úszóiskolája az Aquaworld - Kovács Ági Úszóakadémia, amely nem kisebb feladatra vállalkozott, mint egyéni tanítási módszerekkel, gyermek és felnőtt korosztály számára egyaránt szerethető sporttá tegye az úszást.

    Kovács Ági olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó és egy 2,5 éves kisfiú boldog édesanyja. Mivel ő is három éves kora körül kezdte el az úszástanulást, ezért úgy érezte, most jött el a pillanat, hogy a gyakorlati tudását és a Testnevelési Egyetemen szerzett edzői diplomáját felhasználva létrehozzon egy olyan úszóiskolát, ahová a saját gyermekét is szívesen beíratná. Örömmel vette a felkérést, hogy csatlakozzon a budapesti Aquaworld Élményfürdő kezdeményezéséhez, egy élményalapú úszóiskola megvalósításához. Oktatási programjának alapmottója a játékosság. "A biztonságos úszástudás megszerzése  a gyermekek szemszögéből egy játékos folyamat kell hogy legyen, egy élmény, ami minden alkalommal meglepetéseket és örömet tartogat. Az úszás alapsportág, amely mindenképpen olyan bázist ad egy gyermek számára, amely az egész életére kihat. Óvódás, kisiskolás korú gyermekeknél az oktató feladata, hogy játékosan szeretesse meg a vizet és az úszást. Nem az a cél, hogy versenyzőket neveljünk, idővel úgyis eldől, hogy a kis úszópalánták maradnak-e ennél a csodálatos sportágnál, vagy egyszerűen csak aktív életmódot kedvelő, boldog, egészséges felnőttek válnak belőlük. Egy biztos, a sport szeretetére való nevelés alapja és eszköze a játékosság és a mozgással, vízzel járó élmények átadása." -nyilatkozta a sportolónő.

A kiscsoportos oktatás keretein belül, kihasználva az Aquaworld Élménybirodalom széleskörű kínálatát a kis növendékek játékos formában sajátíthatják el a biztonságos úszástudást, miközben a szülők is tartalmasan tölthetik el az idejüket: sportolhatnak vagy lazíthatnak a szaunavilágban. Újdonság, hogy a gyermekeken kívül a felnőtt korosztály számára is elérhető az élményalapú oktatási program, kezdőtől egészen a haladó szintig. A Masters csoportokban például profi úszókká válhatnak azok a 25 év felettiek is, akik bár tudnak úszni, mégis szívesen tökéletesítenék az technikájukat, csatlakozva egy lelkes, sportszerető csapathoz.

További információ: www.aqua-world.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.