OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. július 22., kedd 11:31

2014-től az il Bacio di Stile támogatja a kiemelkedő tehetségeket
    Budapest, 2014. július 22., kedd (OTS) - Az idei évtől kezdve Magyarország legszebb multibrand áruháza a Prima Junior egyik főtámogatója

    Az il Bacio di Stile 2014-től a Prima Primissima által életre hívott Junior Príma Díj egyik főtámogatójává lép elő a társadalmai felelősségvállalás jegyében. A Junior Príma Díj a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatal tehetségek támogatását tűzte ki célul. Ebben nyújt a továbbiakban segítséget az ország legszebb designer multibrand áruháza, az il Bacio di Stile.

Az il Bacio a magyar népművészet és közművelődés kategória indulóinak mecénásaként jelenik meg a támogatók között. Az áruház célja, a Prima Primissima filozófiáját követve, a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai művészet és kultúra fejlesztésének erősítése egy olyan hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében.

A jelölési folyamat már kezdetét vette - folyamatosan érkeznek a jelölőlapok, valamint az önéletrajzok. A jelentkezők közül szakmai zsűri fogja kiválasztani azt a 10 szerencsés nyertest, akik szeptemberben, egy nagyszabású díjátadó gála keretein belül, az il Bacio di Stiléhez tartozó l'Occhio di Stilében vehetik majd át a díjhoz tartozó szobrot, valamint a fejenként 2 000 000 Forint pénzjutalmat.

További információkért, képekért és friss hírekért, kérjük, kövesse figyelemmel az il Bacio di Stile Facebook oldalát, mely az alábbi linken található: https://www.facebook.com/ilbaciodistile


Az áruházról:
Az il Bacio di Stile több, mint negyven világhírű divatmárka legújabb kollekcióit és a divatfővárosok hangulatát hozza el Budapest szívébe. A multibrand áruház világörökségi környezetben, öt szinten és mintegy ötezer négyzetméreten várja mindazokat, akik egyedülálló vásárlási élményre vágynak. A budai hegyekre néző panorámabárt a világvárosok pezsgése ihlette, az étterem pedig a nemzetközi gasztronómia ételkülönlegességeivel varázsolja majd el az odalátogatókat. A patinás környezet és a lenyűgöző kínálat mellett az il Bacio di Stile exkluzív szolgáltatásokkal - úgymint luxus szépségszalon és stílustanácsadás - gondoskodik arról, hogy a vásárlás ne csupán kellemes, hanem feledhetetlen élmény legyen.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.