OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. június 13., péntek 12:00

Innovatív fejlesztés az Endo-Kapszula Kft.-nél
    Székesfehérvár, 2014. június 13., péntek (OTS) - Európai Uniós támogatásból új orvosi eszközöket vásárolt az Endo-Kapszula Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székesfehérváron.

    Az Endo-Kapszula Kft. részére több mint 13 és fél millió Ft támogatást ítélt meg a Gazdaságfejlesztési Operatív Program az Innovatív fejlesztés az Endo-Kapszula Kft-nél című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A majdnem 21 millió Ft-os összköltségvetést elérő beruházásból beszerzett eszközök segítségével újszerű eljárások kerültek bevezetésre.
A Székesfehérvár telephelyű 2008-ban alakult Endo-Kapszula Kft. egészségügyi szolgáltatás nyújtással foglalkozik. Tevékenységi körének bővítésére eddig nem volt lehetőség, ám most a szolgáltatási skála kiszélesítése mellett orvostudományi kutatási területen végzett információgyűjtésre is használhatják a megvásárolt eszközöket. Ebből kifolyólag jelen kutatásfejlesztési és beruházási pályázatuk célja továbbá olyan eddig nem publikált és alkalmazott vizsgálati módszerek kifejlesztése, melyek lehetőleg minimálisan invazív továbbá fájdalom- és szövődménymentes eljárások.
A technológia fejlesztéshez Fujinon hagyományos video endoszkópos rendszerek, és processzor, valamint Philips ultrahang diagnosztikai készülék került beszerzésre, a fejlesztéshez pedig az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban már elérhető monametriás és kapszulaendoszkópos rendszerek váltak még szükségesebbé.

Cégünkről bővebb tájékoztatást a www.endo-kapszula.hu oldalon olvashat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.