OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. június 4., szerda 10:10

Eppendorf: Új BioBLU® 5c és 14c adapter kitek
    ENFIELD, Connecticut, 2014. június 4., szerda (Business Wire/OTS) - Az Eppendorf büszkén jelentette be a BioBLU egyszer használatos edényekhez felhasználható adapter termékcsalád új tagjait. A BioBLU 5c és 14c adapter kitek használatával a BioBLU 5c és 14c egyszer használatos tárolók Sartorius® BioStat® B-DCU-II kontrollerekben is használhatók és szabályozhatók (csak Heat Blanket konfigurációban).

    A BioBLU adapter kit termékcsalád példa nélküli rugalmasságot nyújt azon felhasználóknak, akik maximalizálni szeretnék már meglévő eljárásaik hatásfokát, ugyanakkor nem mondanak le az egyszer használatos eszközök nyújtotta előnyökről sem. A BioBLU 5c és 14c egyszer használatos edényekhez való adapter kitek Applikon®, Sartorius® és az Eppendorf New BrunswickTM autoklávozható sejttenyésztési rendszereihez használhatók.

További információkhoz kattintson ide.
http://newbrunswick.eppendorf.com
newbrunswick@eppendorf.com

Az Eppendorf cég bemutatása:

Az Eppendorf a világ egyik vezető kutatóvállalata, amely a világ összes laboratóriuma számára értékesít és fejleszt laboreszközöket, fogyóeszközöket, valamint folyadékkezelési, mintakezelési és sejtkezelési megoldásokat, szolgáltatásokat. Termékskálájába pipetták, automata pipettázórendszerek, adagolók, centrifugák, keverők, spektrométerek és DNS-amplifikációs berendezések, valamint ultra-alacsony hőmérsékletű fagyasztók, fermentorok, bioreaktorok, CO2-inkubátorok, rázógépek és sejtmanipuláló rendszerek tartoznak. A cég által forgalmazott fogyóeszközök közé tartoznak a pipettahegyek, kémcsövek, mikroplate-ek; a kiváló minőségű prémium termékeket pedig az eldobható bioreaktorok egészítik ki.

Az Eppendorf termékek a leginkább elterjedtek mind a tudományos, mind a kereskedelmi kutatólaboratóriumokban, kezdve a gyógyszeripari és biotechnológiai cégektől egészen a vegyipari és élelmiszeripari vállalatokig. De használnak Eppendorf eszközöket a klinikai és környezetvédelmi elemző laboratóriumokban, a törvényszéki laboratóriumokban, valamint folyamatanalízissel, termeléssel és minőségbiztosítással foglalkozó ipari laboratóriumokban is.

Az Eppendorf céget Németországban, Hamburgban alapították 1945-ben, ma a vállalat világszerte 2800 alkalmazottat foglalkoztat. A cég 25 országban rendelkezik leányvállalattal, disztribútorokon keresztül pedig gyakorlatilag az összes ország piacán megtalálható.

Az Eppendorf® és a BioBLU® az Eppendorf AG, (Németország) bejegyzett védjegyei. A New BrunswickTM az Eppendorf AG, (Németország) védjegye. Az Applikon® az Applikon B.V., (Hollandia) bejegyzett védjegye. A Sartorius® és a BioStat® a Sartorius Stedim Biotech GmbH, (Németország) bejegyzett védjegyei.
Fotó/Multimédiás galéria: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140603005001/en/

Kapcsolat:
Sajtókapcsolat:
Eppendorf
Thomas A. Burke 1-860-253-6669
burke.t@eppendorf.com
www.eppendorf.com

Forrás: Eppendorf


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.