OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. június 2., hétfő 09:28

A Y&R Michael Sussmant nevezte ki a BAV Worldwide elnökévé (1. rész)
    New York, 2014. június 2., hétfő (Business Wire/OTS) - A Y&R fokozott integráció és regionális központok létrehozása révén erősíti elkötelezettségét a BrandAsset® Valuator iránt - David Sable, a Y&R nemzetközi vezérigazgatója ma bejelentette, hogy Michael Sussmant nevezte ki a Y&R BAV® Worldwide elnökévé. Sussman 17 éve dolgozik a Y&R-nél, és az utóbbi időben a Y&R Advertising (Y&R reklámügynökség) Analytic Insights and Strategy (Analitikai Meglátások és Stratégia) egységét vezette nemzetközi igazgatóként. Michael feladata a Y&R saját márkájú, BrandAsset® Valuator elnevezésű modellje és a hozzá tartozó nemzetközi adatbázis, valamint az ügynökség stratégiai fejlődése szempontjából kulcsfontosságú egyéb kvantitatív eszközök értékesítésének felügyelete lesz. Ő irányítja majd a BAV® fokozottabb integrálását az ügynökség szervezetébe, valamint annak jövőbeli továbbfejlesztését is.

    "Michael az ötlet megszületésétől kezdve részt vett a BAV® kidolgozásában" - emlékezett vissza Sable. "Teljes mértékben elkötelezett az ügynökség iránt, a márkák a szenvedélye, és mesterfokon képes értelmezni a különféle adatokat, amelyek alapján izgalmas következtetéseket von le."

Michael már a kezdetektől tagja volt a BAV® fejlesztésén dolgozó csapatnak, és minden tekintetben a legalkalmasabb személy arra, hogy támogassa az ügynökséget a BAV® kulcsfontosságú piacokon való promóciójában. Ez nagy jelentőségű mérföldkő a most 20 éves BAV® szempontjából, amely mindmáig a legnagyobb, a fogyasztók márkákra vonatkozó értékítéleteit rögzítő, a márkák imázsát és teljesítményét nyomon követő adatbázis, és Michaelnek meghatározó szerepe lesz az adatbázis folyamatos fenntartásában, és az egyes piacokhoz való igazításában."

Amellett, hogy a Y&R nemzetközi tervezési igazgatójával, Sandy Thompsonnal együttműködve, az ügynökség ügyfeleinek visszajelzései és a velük való konzultációk eredményei alapján irányítja a BAV® és az analitikai eszközök beépítését a Y&R stratégiai folyamataiba, Sussman felügyeli majd a BAV®-val kapcsolatos nemzetközi kutatási és kihelyezési folyamatokat is. Sussman azt a feladatot kapta, hogy növelje az ún. "brandscape" vizsgálatok (adott piacon lévő márkák és azok ismertsége, stb.) számát a fontosabb piacokon; így az idei évben már nyolc új piaci vizsgálat van folyamatban.

Michael ugyanakkor felállított egy, a Y&R legfontosabb piacainak regionális stratégiai vezetőiből álló csapatot is (ún. "kiválósági központok") a nemzetközi kihelyezési folyamat támogatása céljából. A csapat elősegíti a szorosabb együttműködést, és az Y&R hálózatában az aktuális kérdésekre a legjobb és leghozzáértőbb megoldásokat kereső/adó, ún. gondolati vezetési folyamat eredményeinek megosztását, valamint a kapcsolatok elmélyítését a Y&R BAV®-ot igénybe ügyfeleivel szerte a világon.

"Megtiszteltetés számomra, hogy a Y&R-nél betöltött pályafutásom következő szakaszába léphetek, és nagy izgalommal tekintek a hálózat stratégiai vezetőivel a BAV® jövőbeli kibontakoztatását célzó együttműködés elé, melynek során nagyobb közönséget kívánunk szerezni tanulmányaink és adatelemzéseinken alapuló prognózisaink számára, hogy azok még szélesebb körben fejthessék ki hatásukat" - mondta el Sussman. "Nagyon örülök, hogy 17 évnyi tapasztalatomat felhasználhatom a kutatások megtervezésére, az adatok értelmezésére, és a márkaérték felmérésére a Y&R BAV® felhasználói számára, és hogy az e munka során szerzett ismereteimet nemzetközi szinten is hasznosíthatom."

Sussman és csapata továbbra is együttműködik a BAV® Consulting (BAV® Tanácsadás) elnök-vezérigazgatójával, John Gerzema-val és csapatával a Y&R Advertising és a saját ügyfélkörrel rendelkező BAV® Consulting közti szinergiák fokozása és kiaknázása érdekében.

"Michael és én évtizedek óta ismerjük egymást" - mesélte Gerzema. "Michael hosszú éveken át dolgozott a BAV-val, mondhatni azzal kelt és azzal feküdt, így nem csoda, hogy mindig új meglátásokkal lep meg minket az adatokkal és a BAV modellel kapcsolatban. Nagy várakozással tekintünk a Michael által felállítandó regionális Y&R központok működése elé. Biztos vagyok abban, hogy ügyfeleinknek hasznára válik majd ez az új infrastruktúra, és örömömre szolgál, hogy ismét együtt dolgozhatok Michaellel új szerepköre kapcsán."(folyt.)



2014. június 2., hétfő 09:29

A Y&R Michael Sussmant nevezte ki a BAV Worldwide elnökévé (2. rész)
    New York, 2014. június 2., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a Y&R-ről tudni kell

A Y&R az egyik vezető globális marketing kommunikációs vállalat, amelynek részét képezi az ikonikus Y&R reklámügynökség; a VML, amely a világ egyik legelismertebb és leggyorsabban növekvő digitális ügynöksége, valamint egyik vezető mobilmarketing cég, az iconmobile.

A Y&R legújabb ügynöksége, a Y&R Advertising, 187 irodával rendelkezik 91 országban szerte a világon, és ügyfelei közé tartozik, többek közt a Campbell's Soup Company, a Colgate-Palmolive, a Danone, a Virgin Atlantic, a Xerox, a GAP, a Land Rover és a Telefonica.

A Y&R a WPP (NASDAQ:WPPGY) csoport tagja.

Kövessen minket:
@YoungRubicam (https://twitter.com/YoungRubicam) és @YoungRubicam (http://instagram.com/youngrubicam#)

Kapcsolat:
Y&R
Jordana Altman, 212-210-3715
jordana.altman@yr.com

Forrás: Y&R


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.