OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. március 25., kedd 09:20

Utasterminál Expo 2014: a MATERNA ips bemutatja új, "PHOENIX" elnevezésű, arcfelismerő funkcióval rendelkező utasfelvételi automatáját - Számos új termék a Materna ips-től
    Dortmund, 2014. március 25., kedd (APA/OTS) - Az integrált utasszolgáltatásokat biztosító piacvezető cég, a Materna ips idén ismét bemutatja termékeit a 2014. március 25. és 27. közt megrendezésre kerülő barcelonai Utasterminál Expo-n (Passenger Terminal Expo [PTE]). A kiállításon a cég standját felkereső érdeklődők megismerkedhetnek az utasfelvevő és utasbeszállító automaták által használt biometrikus adatrögzítéssel kapcsolatos újításokkal. 1426 sz. standján ugyanakkor a Materna ips bemutatja új, "PHOENIX" elnevezésű utasfelvételi automatáját, és a látogatók ki is próbálhatják a kizárólag a dortmundi székhelyű számítástechnikai cég által kínált berendezést.

    A Materna ips nemrégiben "hardver" eszközökkel bővítette ki a légitársaságok és repülőterek számára kínált termékportfólióját, így most már nem csak a közös használatú önkiszolgáló utasfelvételi automatákon (CUSS [Common Use Self-service Check-in]) futó kipróbált és jól bevált alkalmazásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, hanem maguk az automaták is megrendelhetők tőle.
A Materna ugyanakkor automata-karbantartási szolgáltatásokat is biztosít a repülőterek számára. Az azonnali, rugalmas szolgáltatásnyújtás céljára a cég saját szervizmérnök-gárdát alkalmaz, akik gondoskodnak az automaták zökkenőmentes működtetéséről.


Élőben először Barcelonában

A Materna új, "PHOENIX" elnevezésű reptéri utasfelvételi automatája első alkalommal a barcelonai PTE-n mutatkozik be. A legújabb generációs automata számos műszaki újítást foglal magában, és meggyőző előnyöket kínál a felhasználók számára, köztük például 4000 beszállókártya és 600 poggyászcímke kinyomtatására elegendő papírt tartalmazó papírtárolót, melynek köszönhetően jelentősen csökken a készülék karbantartási igénye. Ugyanakkor az automata opcionális fizetési funkcióval is rendelkezik, miáltal a PHOENIX ideális megoldásnak bizonyul mind az utasfelvételi, mind az automatikus poggyászfeladási funkciók ellátására. A kiállítás látogatói élőben próbálhatják ki az automatákat a Materna standján.


Biometrikus arfelismerés a fokozott biztonság érdekében

A Materna a piaci igényekre reagálva olyan funkciókkal bővítette készülékeit, amelyek révén azok alkalmassá váltak biometrikus adatok rögzítésére is.
Az ügyfelek igényeitől függően az új Materna automatákba beépíthetők arcfelismerő kamerák, így amikor az utasok az automatákat veszik igénybe utasfelvételi célokra, a beépített kamera fényképet készít róluk összehasonlítás céljára, majd a fénykép bekerül az adatbázisba, ahol megtörténik a meglévő képpel való összevetése.
Az arcfelismerő funkció a Materna utasbeszállító automatáiba is beépíthető. A biometrikus adatrögzítésnek köszönhetően egyrészt biztonságosabbá válik az utasbeszállítás, másrészt az utasok gyorsabban áthaladhatnak az beszállókapukon.
A kiállítás vendégei a biometrikus arcfelismerő funkciót is tesztelhetik élőben a Materna standján.


Közös használatú, önkiszolgáló utasfelvételi automaták poggyászfeladás céljára

Az automatikus poggyászfeladó rendszerek iránt egyre nagyobb az igény. A Materna számos poggyászfeladó automatát telepített a német Lufthansa számára, a poggyászfeladó automaták legújabb generációja azonban már nem csak a légitársaságok, hanem a repülőterek érdeklődésére is számot tarthat. A repülőtereken a hely szűkössége és az utasok növekvő száma egyszerű, gyors eljárások bevezetését teszi szükségessé. A Materna ügyfelei számára a cég jóvoltából már jó néhány éve rendelkezésre állnak az ezt lehetővé tévő termékek. Az IATA CUSS szabvány alapján a cég folyamatosan továbbfejleszti ügyfelei rendszereit, arra törekedve, hogy kielégítse a repülőterek kivitelezéssel és technológiával kapcsolatos változó igényeit. A Materna modern poggyászfeladó automatái legújabb változatát mutatja be a PTE-n.


Amennyiben interjút szeretne készíteni a PTE 2014-en, kérjük, lépjen kapcsolatba Jana Eull-lel a  +49 (1570) 1128691-es telefonszámon

Nyomtatható képek a következő internetes címen állnak rendelkezésre: http://www.materna-ips.com/ips/index.php?id=6

http://photos.prnewswire.com/prnh/20140324/677256-a
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140324/677256-b

További információkért, kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.materna-ips.com

Sajtókapcsolat:
Antje Krämer    
Business Unit Communications        
MATERNA Information & Communications    
Vosskuhle 37, D-44141 Dortmund      
Tel.: +49 (0)231 5599 - 8396    
E-mail: antje.kraemer@materna.de    
                    

Termékinformációk:
Michael Overkämping, Jana Eull      
Tel.: +49 (0)231 5599 - 8977 / -8691        
michael.overkaemping@materna.de
jana.eull@materna.de        
www.materna-ips.de
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.