OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. március 24., hétfő 09:00

A Hytera nyerte el a thaiföldi nemzetközi repülőterek TETRA rádiókkal való felszerelésére kiírt pályázatot
    Sencsen, Kína , 2014. március 24., hétfő (Business Wire/OTS) - A thaiföldi Közlekedési és Távközlési Minisztérium égisze alá tartozó állami vállalat, az Aeronautical Radio of Thailand Limited nemrégiben bejelentette, hogy a Hytera Communications Co., Ltd nyerte meg a thaiföldi főváros, Bangkok két repülőtere, a Suvarnabhumi és a Don Muang Repülőtér TETRA rádiókkal (Terrestrial Trunked Radio [földi trönkölt rádió]) való ellátására kiírt pályázatot.

    Az 1948-ban a Királyi Thai Kormány jóváhagyásával néhány légitársaság által alapított Aeronautical Radio of Thailand Limited (AEROTHAI) légiforgalom-irányítási és légi kommunikációs szolgáltatásokat biztosít légitársaságok számára. Az AEROTHAI 2007-ben kezdte meg a bangkoki nemzetközi repülőtereket lefedő integrált TETRA rendszerű hálózat kiépítését, amelyet a földi személyzet és a logisztikai feladatokat ellátó cég a napi operatív kommunikáció lebonyolítására használ.

A thai főváros Suvarnabhumi és Don Muang Repülőtere, amelyek a világ 15 legforgalmasabb reptere közé tartoznak, 2013 áprilisa óta teszteli az AEROTHAI által biztosított Hytera TETRA rádiókat. A rendkívül egyszerűen kezelhető hordozható PT580H rádiók és az MT680 mobil rádiók megbízható kommunikációt tesznek lehetővé a repülőtéri személyzet számára. Az MT680 gyors hozzáférést biztosít a TETRA hálózathoz és a barangolási (roaming) szolgáltatásokhoz, a kiváló hangminőségű PT580H pedig ideális eszköz a meglehetősen zajos repülőtéri környezetben való kommunikációhoz. A Hytera TETRA rádiók tesztelés során nyújtott kiemelkedő teljesítménye kulcsfontosságú szempont volt az AEROTHAI pályázat megnyerése tekintetében. A Hytera várhatóan további TETRA terminálokat is telepít majd e két reptéren, amelyek révén 2014-ben még egyszerűbb lesz a rádiók használata.


Amit a Hytera-ról tudni kell

Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera (SZ002583) mára a PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált, amely a világ több mint 80 országában és régiójában szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezik. A Hytera fontos értéknek tekinti az innovációt, és bevételének több mint 15%-át fordítja minden évben kutatás-fejlesztési célokra. A Hytera aktívan részt vesz a globális PMR szabványok kidolgozásában, és egyike annak a néhány rádiókommunikációs szolgáltató cégnek, amelyek a három legelterjedtebb digitális standard, nevezetesen a TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádió), a DMR (Digital Mobile Radio - digitális mobil rádió) és a PDT (Professional Digital Trunking - professzionális digitális trönkölés) mindegyike terén otthon van.

A Hytera igen erős nemzetközi értékesítési hálózatot hozott létre, melybe beletartozik 3 leányvállalat az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban, valamint 14 fióküzlet és 8 iroda. Világszerte 600 partnerrel működik együtt, így ügyfelei bármely igényét késedelem nélkül ki tudja elégíteni. Megalapítása óta a Hytera több mint 1000 professzionális vezeték nélküli távközlési hálózatot épített ki, és mintegy 5 millió ügyfél számára biztosított különféle távközlési megoldásokat.

Kapcsolat:
Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Forrás: Hytera


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.