OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. március 18., kedd 08:30

A Barnes Group Inc. Scott A. Mayo-t választotta a Barnes Group Inc. első alelnökének és a Barnes Industrial elnökének
    BRISTOL, Connecticut állam, USA, 2014. március 18., kedd (Business Wire/OTS) - A nemzeközi ipari- és repülőgépipari cikkeket gyártó és szolgáltató cég, a Barnes Group Inc. (NYSE:B), ma bejelentette, hogy Scott A. Mayo-t nevezték ki azonnali hatállyal a Barnes Group Inc. első alelnökévé, és egyben a Barnes Industrial elnökévé.

    A Barnes Group ipari részlegének elnökeként Mayo úr irányítja majd a vállalat szerteágazó nemzetközi üzleti tevékenységét. "A különféle iparicikkgyártó vállalkozások fejlesztése során szerzett, több mint 20 évre visszanyúló tapasztalatai, a nemzetközi piacok beható ismerete és az értékesítésre, marketingre és új termékek fejlesztésére vonatkozó alapos szaktudása révén Scott rendkívül alkalmas arra, hogy megerősítse és irányítsa ipari részlegünket" - fejtette ki Patrick Dempsey, a Barnes Group Inc. elnök-vezérigazgatója. "Biztos vagyok abban, hogy Mayo úr tapasztaIatai és tehetsége révén hozzásegíti a céget a fenntartható, nyereséges növekedéshez, valamint a szektorban kulcsfontosságúnak számító innováció kibontakoztatásához, és nagyszerűen tagja lesz a cég vezetőségének."

    Mielőtt a Barnes Group-hoz csatlakozott, Mayo úr a Texas állam Irving városában működő Flowserve Corporation Power (Árameállátás) ágazata Flow Control divíziójának elnökhelyettesi és vezérigazgatói tisztét töltötte be. Mayo úr 2002-ben kezdett a Flowserve-nél dolgozni, és munkája során egyre több felelősséget ruháztak rá, ideértve a következőket: a General Industries (Általános iparágak) ágazat Flow Control divíziójának elnökhelyettese és vezérigazgatója; a Flow Control divízió Marketing részlegének elnökhelyettese; a kínai Flow Control divízió vezérigazgatója; az észak-karolinai Raleigh városában működő Flow Control divízió Marketing részlegének igazgatója; az észak-karolinai Raleigh városában működő Aftermarket részleg igazgatója és vezérigazgatója; valamint a Stratégiai tervezési és üzletfejlesztési részleg igazgatója.

    A Flowserve-nél végzett tevékenységét megelőzően Mayo úr az Invensys PLC amerikai Flow Control divíziója Marketing és Iparicikkértékesítési részlegének elnökhelyettese volt.

    Mayo úr MBA fokozatát Memphisi Egyetemen szerezte, gépészmérnöki diplomáját pedig a szintén a Tennessee állambeli Memphis városában található Christian Brothers Egyetemen.

Amit a Barnes Group-ról tudni kell

    Az 1857-ben alapított Barnes Group Inc. (NYSE: B) ipari- és repülőgépipari cikkeket gyártó és szolgáltató nemzetközi vállalat, amelynek számos végfelhasználói piacon tevékenykedik, és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik. A Barnes Group által biztosított termékek és szolgáltatások számos szállítási, távközlési és ipari alkalmazás és technológiai részét képezik szerte a világon. A Barnes Group mintegy 4300, a folyamatos és fenntartható, nyereséges növekedés elérése iránt elkötelezett alkalmazottat foglalkoztat a világ számos táján több mint 60 helyszínen működő üzemeiben. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.BGInc.com.

2014. március 17.

Kapcsolat:
Barnes Group Inc.
Rikki Crea
Manager, Corporate Communications
860-973-2132

Forrás: Barnes Group Inc.
    
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.