OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 17., hétfő 12:32

Színes játékok, sokszínű ország 2014
    Budapest, 2014. február 17., hétfő (OTS) - A Színes Falu eseménysorozat célja az előző két évben sikerrel megvalósított, a magyar lakosság és a bevándorló kultúrák közötti párbeszédet elősegítő rendezvények kiterjesztése - a bevándorlók beilleszkedése megkönnyítése, és a negatív előítéletek kialakulásának megakadályozása. A rendezvények alkalmával az érdeklődők betekintést nyerhetnek a hazánkban élő vietnámi, szír és nigériai bevándorló közösségek kultúrájába.

    A "Színes játékok, sokszínű ország" projektüzenet az iskolákban a multikulturális együttéléshez kötődő rajzpályázat segítségével érzékenyíti a gyerekeket, a Gyerek Szigeten a családok megismerhetik személyesen a bevándorló közösségek tagjait, a szokásaikat, meséiket, hagyományaikat játékos formában. A Budapesti Művelődési Központban, a KMO-ban, és a Marczibányi Téri Művelődési Központban a közművelődési intézményhálózatokhoz, a lakossághoz, illetve különböző szakmai szervezeteknek szóló események segítik a befogadó attitűd erősödését.

Információ: Sajósi Tamás, Kastner&Partners, tamas.sajosi@kastner.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.