2024. április 24. szerda

2014. február 14., péntek 10:13

A Hytera, Kína piacvezető rádió adó-vevő-gyártója 1 millió terméket adott el 2013-ban
    Sencsen, Kína, 2014. február 14., péntek (Business Wire/OTS) - A Hytera Communications Co., Ltd., Kína legnagyobb professzionális mobil rádiókommunikációs eszköz (PMR) tervezője és gyártója közleménye szerint több mint 1 millió PMR terminált szállított le a 2013-as évben, és a teljes mennyiség 60%-át nemzetközi piacokon értékesítette. Fenntartható forgalomnövekedése és a globális piacon való térnyerése egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a Hytera PMR termékei egyre ismertebbek és kedveltebbek a nemzetközi ügyfelek körében.

A 2013-as évben a Hytera fennállásának 20-ik évfordulóját ünnepelte: tavaly október 10-e és 13-a közt több mint 50 országból mintegy 600 partner és ügyfél érkezett a Hytera sencseni központjába, hogy részt vegyen a vállalat által az évforduló alkalmából rendezett ünnepi eseményeken. Ugyanezen időszakban zajlott egy PMR ipari fórum is.

Thomas Lynch úr, az elektronikai ágazat nemzetközi szereplőinek piacelemzéseket és tanácsadói szolgáltatást biztosító Information Handling Services (Információkezelési Szolgáltatások) egység igazgatóhelyettese a PMR fórumon elmondta, hogy a Hytera a PMR ágazatban érvényesülő állandó, kemény verseny ellenére képes volt bejutni a nemzetközi piacvezető cégek közé. A Hytera piaci részesedésének növekedése rendkívül figyelemre méltó, és a cég várhatóan még nagyobb mértékű növekedést ér el 2014-ben, és tovább bővíti nemzetközi üzleti tevékenységét.

"A Hytera jelentős eredményeket könyvelhetett el az elmúlt néhány évben. Vállalatunk továbbra is a professzionális kommunikációs hálózati ágazatra összpontosítja erőfeszítéseit, és igyekszik elősegíteni a professzionális mobil kommunikáció technológiai fejlődését. A Hytera küldetésének tekinti, hogy korlátlan kommunikációs lehetőségeket biztosítson ügyfeleinek szerte a világon" - fejtette ki Chen Qingzhou úr, a Hytera elnök-vezérigazgatója.

Amit a Hytera-ról tudni kell

Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera már a PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált, amely a világ több mint 80 országában és régiójában ügyfelekkel szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezik. A Hytera fontos értéknek tekinti az innovációt, és bevételének több mint 15%-át fordítja minden évben kutatás-fejlesztési célokra. A Hytera aktívan részt vesz a globális PMR szabványok kidolgozásában, és egyike annak a néhány rádiókommunikációs szolgáltató cégnek, amelyek a három legelterjedtebb digitális standard, nevezetesen a TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádió), a DMR (Digital Mobile Radio - digitális mobil rádió) és a PDT (Professional Digital Trunking - professzionális digitális trönkölés) mindegyike terén otthon van.

A Hytera igen erős nemzetközi értékesítési hálózatot hozott létre, melybe beletartozik 3 leányvállalat az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban, valamint 14 fióküzlet és 8 iroda. Világszerte 600 partnerrel működik együtt, így ügyfelei bármely igényét késedelem nélkül ki tudja elégíteni. Megalapítása óta a Hytera több mint 1000 professzionális vezeték nélküli távközlési hálózatot épített ki, és mintegy 5 millió ügyfél számára biztosított különféle távközlési megoldásokat.

Kapcsolat:
Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999-1279
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Forrás: Hytera Communications Co., Ltd.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.