OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 11., kedd 09:32

A Procter & Gamble márkák nyitják meg a nemzetközi "Családi otthont", amely az olimpiai versenyzők és édesanyjuk szolgálatára áll a Szocsiban megrendezett 2014. évi téli olimpiai játékok idején (1. rész)
    Szocsi, Oroszország, 2014. február 11., kedd (Business Wire/OTS) - A Procter & Gamble (NYSE:PG), az olimpiai játékok nemzetközi partnere hivatalos megnyitón köszöntötte az olimpiai versenyzők édesanyját és családtagjait a P&G 'Családi otthonában' Szocsiban, a 2014. évi téli olimpiai játékok helyszínén. A P&G 'Családi otthonban' számos P&G márka, köztük a Pantene®, a Gillette®, a Bounty® és az Olay®  áll a szerte a világról érkező olimpikon-családok rendelkezésére a játékok minden egyes napján.

    A Tide által támogatott sportoló, Nick Goepper (USA), a Pamperst képviselő atléta, Oksana Domnina (Oroszország) és édesanyjuk, valamint Rosi Mittermaier, kétszeres olimpiai aranyérmes és ugyanakkor a Gillette színeit viselő sportoló, Felix Neureuther (Németország) édesanyja, és a P&G Global Design tisztviselője, Phil Duncan nyitották meg hivatalosan a P&G 'Családi otthonát' a 2014. évi szocsi téli olimpiai játékokon, és örömmel üdvözölték a szerte a világról érkező olimpiai versenyzők édesanyját és családtagjait (Fénykép: Getty Images)

A P&G 'Családi otthon' a központja a vállalat 2014-es szocsi ötkarikás játékok idején folyó "Köszi Anyu" elnevezésű programjának, amely során a P&G márkák köszönetet mondanak az édesanyáknak azért a szerepért, amelyet gyermekeik álmainak beteljesülése érdekében felvállalnak. A 'Családi otthon' megnyitóján részt vett a Tide® által támogatott sportoló, Nick Goepper (USA), a Pampers®-t képviselő atléta, Oksana Domnina (Oroszország) és a kétszeres olimpiai aranyérmes Rosi Mittermaier, aki ugyanakkor a Gillette színeit viselő sportoló, Felix Neureuther (Németország) édesanyja is. Az eseményen a P&G márkákat a világ különböző országaiban képviselő sportolók édesanyjának jegyeket adtak át a Játékok Nyitóünnepségére.

"Márkáink minden édesanyának szeretnének segíteni gyermekeik felnevelésében" - mondta el Phil Duncan, a P&G Global Design tisztviselője, aki a cég részéről üdvözölte az olimpiai versenyzők édesanyját és családtagjait a 'Családi otthon' megnyitóján. "Ezért, amikor egy P&G márka szponzorál egy sportolót, egyben az édesanyát is támogatja, aki segített gyermekének abban, hogy eljuthasson az Olimpiára."

A P&G márkák Szocsiban több mint 1200 órányi szolgáltatást biztosítanak a sportolók édesanyja és családja számára az olimpiai idején, hogy némiképp feledtessék velük, mennyire távol vannak otthonuktól.

A P&G szépségápolási márkái például szívesen látják őket némi kényeztetésre a P&G Szalonban, ahol számos szolgáltatást vehetnek igénybe, például:
    - hajmosást és frizurakészítést a Pantene Hajstúdióban
    - bőrmegújító arckezelést, sminkelést és manikűrt a COVERGIRL® Stúdióban
    - bőrápolási tanácsadást a test és a kéz hidratálására az Olay Stúdióban
    - hajfestést, hajvágást és frizurakészítést a Wella® Stúdióban

A P&G férfi szépségápolási márkái a Szalonban a következő szolgáltatásokkal várják a férfiakat:
    - Meleg törölközős borotválás és arcmasszázs a  Gillette Stúdióban
    - Relaxáló hajmosás és frizurakészítés a Head & Shoulders® Stúdióban
    - Braun® férfi kozmetikai kezelések, ideértve a "Tökéletes borotválást" is

A szocsi Olimpián részt vevő versenyzők édesanyját és családját támogató további P&G márkák az alábbiak:
    - a Bounty, a Charmin® és a Puffs® tisztítási és lakásápolási cikkeket biztosít a'Családi otthon' számára
    - a Pampers  a kisgyermekes családok számára a házban rendelkezésre álló pelenkázó helyiséget látja el a pelenkázáshoz szükséges termékekkel
    - a Duracell® Powermat termékek lehetővé teszik a vendégeknek, hogy feltöltsék mobil eszközeiket, miközben pihennek vagy a Játékokról sugárzott televízió közvetítést nézik
    - az Ariel® termékekkel naponta 30000 darab mosnivalót mosnak ki, és a márka által szponzorált versenyzők anyukáinak az Ariel a Játékok időtartama alatt napi mosodai szolgáltatást biztosít
    - az Olimpiai Faluban a mosogatáshoz mindenütt Fairy® termékeket használnak
    - a Crest®/Oral-B®/blend-a-med®  a SOCOG-gal összefogva fogászati klinikát működtet a 2014-es Szocsi Olimpián. A klinikán fogászati szűrést, rutin és sürgősségi fogászati beavatkozásokat végeznek, valamint száj- és fogápolási termékekkel látják el a Szocsi Olimpián részt vevő sportolókat és edzőiket.(folyt.)



2014. február 11., kedd 09:32

A Procter & Gamble márkák nyitják meg a nemzetközi "Családi otthont", amely az olimpiai versenyzők és édesanyjuk szolgálatára áll a Szocsiban megrendezett 2014. évi téli olimpiai játékok idején (2. rész)
    Szocsi, Oroszország, 2014. február 11., kedd (Business Wire/OTS) -

    Az USA csapatának tagja, Nick Goepper, az elsők közt próbálta ki a P&G 'Családi otthonában' igénybe vehető szolgáltatásokat. "Büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek a P&G által támogatott sportolók csapatának. Nem csak azért, mert az édesanyám és jómagam is használunk olyan P&G márkatermékeket, mint például a Tide, hanem azért is, mert nagyra értékelem azt a segítséget, amelyet a nekem és az édesanyámnak nyújtottak ahhoz, hogy versenyezhessek az Olimpiai Játékokon. Nagyon megnyugtató számomra az a tudat, hogy az édesanyámnak minden kényelmet biztosítanak itt a P&G a 'Családi otthonban', így jobban tudok arra koncentrálni, amiért ide jöttem: a versenyzésre."

"A 'Családi otthonban' tényleg úgy érzem magam, mintha otthon lennék, és nagyon várom már, hogy találkozhassak a többi versenyző családjával, akik a világ számos országából érkeznek ide" - mesélte Rosi Mittermaier, kétszeres olimpiai bajnok. "Csodálatos dolognak tartom, amit a Gillette és a többi P&G márka a családokért tesz."

"A P&G márkák valóban mindent megtesznek az édesanyákért és a családokért" - hallhattuk Lada Kudrova-tól, a P&G marketing igazgatójától, aki szintén részt vett a'Családi otthon' megnyitóján. "Ez az oka annak, hogy a P&G'Családi otthon' az egyetlen kezdeményezésünk a Játékokon. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Nyitóünnepség estéjén és a Szocsi Olimpiai Játékok ideje alatt az olimpikonok édesanyáinak és a családjainak szolgálatára állhatunk."

A P&G "Köszi Anyu" kampánya októberben kezdődött a Raising an Olympian (Egy olimpikon felnevelése) című videósorozattal, amely az édesanyák szemszögéből mutatja be 28 világklasszis sportoló életútját. Az összesen több mint 26 milliós nézettséggel büszkélkedő videók a következő internetes címen tekinthetők meg: P&G Raising an Olympian. A P&G a Londoni Olimpián bemutatott "Best Job" ("A legjobb állás") című reklámfilm folytatásaként a Szocsiban megrendezett ötkarikás játékok alkalmából újabb filmet készített "Pick Them Back Up" ("Hogy soha ne adjuk fel") címmel. Az új film köszönetet mond az édesanyáknak a gyerekeiknek nyújtott támogatásért, bátorításért, és azért, hogy küzdeni akarásra tanítják őket. A teljes TV-reklám, amelyet az interneten keresztül eddig több mint 28 millióan láttak, a következő internetes címen tekinthető meg: "Pick Them Back Up."

A kampány számos médium bevonásával zajlik, és a vásárlók kétmillió üzletben is találkozhatnak a polcokon és a kirakatokban a téli olimpiai játékok logójával ellátott P&G termékekkel.

A P&G "Köszi Anyu" kampányával kapcsolatos események és információk részletes ismertetése, ideértve fényképeket és videófilmeket is, a következő internetes címen áll rendelkezésre: www.image.net/pgolympicgames


Amit a Procter & Gamble-ről tudni kell

A P&G világszerte mintegy 4,8 milliárd embert szolgál ki megbízható és magas minőségű termékeivel. A vállalat vezető márkái közt szerepel többek közt az Ace®, az Always®, az Ambi Pur®, az Ariel®, a Bounty®, a Charmin®, a Crest®, a Dawn®, a Downy®, a Duracell®, a Fairy®, a Febreze®, a Fusion®, a Gain®, a Gillette®, a Head & Shoulders®, a Iams®, a Lenor®, a Mach3®, az Olay®, az Oral-B®, a Pampers®, a Pantene®, a Prestobarba®, az SK-II®, a Tide®, a Vicks®, a Wella® és a Whisper®. A P&G vállalatcsalád tagjai mintegy 70 országban működnek szerte a világon. A vállalatról és termékeiről a legfrissebb információkért kérjük, keresse fel a http://www.pg.com internetes oldalt.

Fényképek/Multimédia galéria az alábbi címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140206006125/en/
Kapcsolat
P&G Central Press Office
Oroszországban kérjük, hívják a következő telefonszámot: 8 (862) 44 72026
pgmediasochi.im@pg.com


Forrás: Procter & Gamble

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.