OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 7., péntek 10:24

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (1. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. együttműködnek a Keurig új üdítőitalmárkájának piaci bevezetésében; a Coca-Cola kisebbségi részesedést szerez a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. társaságban a cég részvényei 10%-ának 1,25 milliárd USA dollárért való megvásárlásával

    ATLANTA és WATERBURY, Vermont, USA--(BUSINESS WIRE)-- A Coca-Cola Company (NYSE: KO) és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. (a továbbiakban "GMCR") (NASDAQ: GMCR) ma bejelentette, hogy 10 évre szóló megállapodást írtak alá, melynek értelmében együttműködnek a GMCR hamarosan megjelenő Keurig Cold™ otthoni hidegital-készítő készülékének fejlesztésében, és felhasználják a The Coca-Cola Company nemzetközi márkaportfólióját az új termék piaci bevezetéséhez. A nemzetközi stratégiai megállapodás alapján a GMCR és a The Coca-Cola Company közös globális kampányt folytatnak a Keurig Cold™ hidegital-készítő készüléke fogyasztóknak való bemutatása céljából. A két cég hosszú távú érdekeinek összehangolása érdekében a partnerek törzsrészvény-vásárlási megállapodást is kötöttek, mely szerint a The Coca-Cola Company 10%-os kisebbségi részesedést szerez a GMCR-ben.

A részvényvásárlási megállapodás kötelezi a The Coca-Cola Company-t 16.684.139 újonnan kibocsátott GMCR részvény megközelítőleg 1,25 milliárd USA dollárért való megvásárlására, mely részvénycsomag mintegy 10%-os részesedést biztosít számára a GMCR-ben (a részvénykibocsátás hatályba lépését követően). Az új kibocsátású részvények ára egyenként 74,98 USA dollár, amely a mai napi részvénypiaci záráskor érvényes, 50 kereskedési napra számított forgalommal súlyozott átlagárnak (volume weighted average price ["VWAP"]) felel meg.

A stratégiai együttműködés során a GMCR lesz a The Coca-Cola Company kizárólagos partnere a The Coca-Cola Company márkajelzésű egyadagos, pod (párnás) kiszerelésű hidegitalok gyártása és értékesítése terén. A két vállalat ugyanakkor megvizsgálja majd azt is, milyen jövőbeli együttműködési lehetőségek kínálkoznak a Keurig® termékek gyártása/forgalmazása terén.

"Azzal, hogy a The Coca-Cola Company partnerünk lesz a többféle márkájú otthoni Keurig Cold italkészítő készülékek nemzetközi forgalmazásában, úgy véljük, ígéretes lehetőség nyílik meg előttünk a hidegital kategóriába tartozó termékeink forgalmának felfuttatására és a forgalomnövekedés felgyorsítására annak köszönhetően, hogy a fogyasztóknak innovatív, könnyen használható készüléket kínálunk, amellyel kényelmesen, egy gombnyomással elkészíthetik kedvenc hideg italaikat" - fejtette ki Brian P. Kelley, a GMCR elnök-vezérigazgatója. "A nemzetközi forgalmazásra kiterjedő partneri kapcsolat révén kiaknázhatjuk a két cég erősségeit: a The Coca-Cola Company piacvezető márkáját, kiváló elosztási hálózatát és kiemelkedő marketing munkáját és a GMCR innovatív technológiáját és az italkészítő automatákkal kapcsolatos szaktudását."

"2020-ig terjedő hosszú távú stratégiánk jól időzített, határozott intézkedéseket ír elő nemzetközi hálózatunk folyamatos fejlesztése és bővítése érdekében, melynek eredményeként egyre jobb szolgáltatásokat és termékeket szeretnénk majd kínálni ügyfeleinknek és a fogyasztóknak szerte a világon" - ismertette a vállalat terveit Muhtar Kent, a The Coca-Cola Company elnök-vezérigazgatója. "Ez a megállapodás jó példája cégünk partneri kapcsolatokhoz való kreatív hozzáállásának, illetve azon képességének, hogy felismerje a fogyasztói igények alakulásának irányát, és e felismerést kihasználva vezető szerepet játsszon az ágazat jövőjét meghatározó folyamatok alakításában. A The Coca-Cola Company piacvezető márkája és erős nemzetközi jelenléte és a GMCR innovatív technológiája biztosította előnyök révén együtt képesek leszünk kiaknázni azt a számos izgalmas lehetőséget, amely az egyadagos, párnás kiszerelésű hidegital-termékek piacán kínálkozik. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a cégeink közti együttműködés révén kényelmes módját biztosíthatjuk fogyasztóink számára kedvelt italmárkáik otthoni elkészítésének.(folyt.)
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2014. február 7., péntek 10:29

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (2. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    A részvényvásárlási ügylet zárásának várható időpontja 2014 márciusa, a szokásos zárási feltételek teljesülésétől (többek közt a szabályozó hatósági jóváhagyások megszerzésétől) függően.

A GMCR Keurig Cold™ egyadagos italkészítő készüléke jelenleg fejlesztés alatt áll; piaci bevezetésére várhatóan a GMCR 2015-ös pénzügyi évében kerül sor. A Keurig Cold™ gondosan megtervezett összetételű, egyadagos párnáiból a fogyasztók saját otthonukban egy gombnyomással frissen készíthetnek számos kiváló minőségű hideg italt, ideértve különféle szénsavas üdítőket, különleges összetételű ásványvizeket, gyümölcsleveket, sportitalokat és teákat - ugyanolyan egyszerűen és könnyen, ahogy azt az észak-amerikaiak már megszokták és megszerették a Keurig® márka melegital-készítő készülékeinél. A hidegital-készítő készülék valószínűleg ugyanolyan nyitott (azaz nem kizárólag Keurig termékekkel használható) rendszer lesz, mint a Keurig® melegital készülékei.

A GMCR részvényértékesítésből származó bevételének felhasználása

A GMCR részvény-visszavásárlási program végrehajtását tervezi az ügylet tőkefelhígulást eredményező hatásának mérséklése céljából. A visszavásárlást a társaság 1,1 milliárd USA dollár összegű részvény visszavásárlására vonatkozó, már korábban engedélyezett programja keretében valósítják meg. Ezen felül a GMCR az új részvények kibocsátásából származó bevétel egy részét a Keurig Cold™ italkészítő rendszer elkövetkezendő években való fejlesztéséhez szükséges beruházások finanszírozására fordítja majd.

A GMCR pénzügyi tanácsadója az ügylet során a BofA Merrill Lynch, jogi tanácsadója a Baker & McKenzie LLP.

Amit a Green Mountain Coffee Roasters, Inc.-ről tudni kell

A különleges kávék és kávéfőzők piacának vezető cége, a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. (GMCR) (NASDAQ: GMCR) számos díjnyertes kávéval büszkélkedhet, és a társaság jól ismert innovatív Keurig® egycsészés kávéfőzési technológiájáról, valamint a társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező üzleti gyakorlatáról. A GMCR jelentős támogatást nyújt a helyi és nemzetközi közösségeknek a fenntartható kávétermelésbe való befektetéseivel, és adózás előtti nyeresége egy részének társadalmi és környezetvédelmi célokra való adományozásával. További információkért kérjük, látogasson el a www.gmcr.com internetes címre. A Keurig® és a Green Mountain Coffee® termékek a következő internetes címeken vásárolhatók meg: www.Keurig.com, www.greenmountaincoffee.com vagy www.keurig.ca.

A GMCR rendszeresen közöl a befektetők érdeklődésére érdemes információkat - például sajtóközleményeket, a SEC-hez (Securities and Exchange Commission [az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete]) benyújtott pénzügyi kimutatásait - honlapján (www.GMCR.com) az Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalon. A társaság arra kéri a befektetőket, hogy rendszeresen látogassanak el erre az aloldalra, mivel itt számos fontos információról és hírről szerezhetnek tudomást. Ugyanakkor a társaság automatikus, e-mailben küldött hírlevelére feliratkozók számára közvetlenül juttatja el a GMCR a vállalattal kapcsolatos aktuális híreket.(folyt)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2014. február 7., péntek 10:36

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (3. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    A GMCR előremutató állításai

A jelen dokumentumban szereplő bizonyos információk "előremutató állításoknak" minősülnek. Az előremutató állítások arról ismerhetők fel, hogy nem kapcsolódnak szigorúan múltbeli vagy aktuális tényekhez. Gyakran tartalmaznak olyan szavakat, mint például "úgy hisszük", "várakozásaink szerint", "előrejelzésünk szerint", "becsléseink szerint", "szándékozunk", "terveink szerint", "céljaink szerint", valamint egyéb hasonló jelentésű szavakat vagy jövő idejű vagy feltételes módú igéket, mint például a "fogunk", "kellene", "lehetne", "talán", "célunk, hogy " "szándékozunk" vagy "prognózisunk szerint". Ugyanakkor azonban az ilyen és hasonló szavak hiánya nem jelenti azt, hogy egy adott állítás nem előremutató állítás. Ezek az állítások a következőkkel kapcsolatban fordulhatnak elő: a nyersanyagköltségek és a cég árazással kapcsolatos intézkedéseinek hatása a működési eredményekre és a bruttó árrésekre, a nettó forgalom és árbevétel, valamint egyéb pénzügyi mutatók alakulása, a várt termelékenység és a működő tőke növekedése, új termékek bevezetésének és kidolgozásának sikere, a devizaárfolyamok változásai, a cég tevékenységéből származó pénzeszközök és a rendelkezésre álló likviditási források (például banki finanszírozás rendelkezésre állása, a társaság által felvásárolt cégek várható működési eredménye, a társaság lehetőségei kötvények vagy további saját részvények kibocsátására, várakozásaink a jóváhagyott részvény-visszavásárlási programok keretében visszavásárolt törzsrészvényeket illetően, osztalékfizetési prognózisok, valamint a SEC által kezdeményezett vizsgálatok és bármely ezzel kapcsolatos per vagy egyéb kormányzati vizsgálatok vagy végrehajtási eljárások hatása) megfelelő volta. Az előremutató állítások nem tekintendők előrejelzésnek, és nem garantálják azt, hogy az adott jövőbeli események bekövetkeznek, vagy adott körülmények érvényesülni fognak, és előfordulhat, hogy az ilyen jövőbeli események nem következnek be, illetve a körülmények nem merülnek fel. A vállalatvezetés úgy véli, hogy ezek az előremutató állítások a kiadásuk időpontjában fennálló helyzetet illetően helytállóak. Mindazonáltal nem ajánlott túlzott mértékben támaszkodni az előremutató állításokra, mivel azok kizárólag arra az időpontra vonatkoznak, amikor kiadták őket. Nem vállalunk semmiféle kötelezettséget arra, hogy valamilyen új információ tudomásunkra jutása, jövőbeli események bekövetkezése vagy egyéb tényezők felmerülése következtében frissítsük vagy módosítsuk bármely itt szereplő előremutató állításunkat. Továbbá, az előremutató állítások bizonyos kockázatokat hordoznak, és esetükben különféle bizonytalansági tényezők érvényesülnek, melyek következtében a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek a társaság múltbeli teljesítményétől és jelenlegi elvárásaitól vagy előrejelzéseitől. Ezek közé a kockázatok és bizonytalansági tényezők közé tartoznak, de nem korlátozódnak kizárólag ezekre a következők: a 2013. pénzügyi évben a 10-K nyomtatványon az Értékpapír és Tőzsdefelügyelethez benyújtott, módosított Éves jelentésben (I. rész, "1A. kockázati tényezők," II. rész, 7. pont: "A vezetőség értékelése és elemzése a pénzügyi feltételekről és a működési eredményekről") és a jelen dokumentum más részeiben, valamint a SEC-hez rendszeres időközönként benyújtandó jövőbeli jelentésekben szereplő kockázatok és bizonytalansági tényezők.

A tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban prognosztizáltaktól. A társaság semminemű kötelezettséget sem vállal az előremutató állítások azon célból való módosítására, hogy azok tükrözzék az állítások kiadását követően tudomásunkra jutott új információkat, illetve az időközben bekövetkező eseményeket vagy körülményeket.(folyt.)


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2014. február 7., péntek 10:41

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (4. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a The Coca-Cola Company-ról tudni kell

A The Coca-Cola Company (NYSE: KO) a világ legnagyobb üdítőital-gyártó vállalata, amely több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkával áll a fogyasztók felfrissülésének szolgálatában. Legfontosabb terméke, a világon az egyik legértékesebb és legismertebb márka, a Coca-Cola mellett a társaság termékportfóliójában olyan 16 milliárd USA dollár forgalmú termékek szerepelnek, mint a Diet Coke, a Fanta, a Sprite, a Coca-Cola Zero, a vitaminvíz, a Powerade, a Minute Maid, a Simply, a Georgia és a Del Valle. Nemzetközi szinten a társaság világelső a szénsavas üdítőitalok, fogyasztásra kész kávék, gyümölcslevek és szörpök előállítása terén. A világ legnagyobb üdítőital-elosztóhálózatán keresztül több mint 200 ország fogyasztóihoz juttatjuk el italainkat, amelyekből naponta 1,9 milliárd adag fogy el. A fenntartható közösségek építése iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk megmutatkozik az olyan kezdeményezéseinkben, amelyek például a vállalat ökológiai lábnyomának csökkentésére, az aktív, egészségtudatos életmód támogatására, partnereink számára biztonságos, befogadó munkakörnyezet létrehozására, valamint a tevékenységeinknek helyt adó közösségek gazdasági fejlődésének elősegítésére irányulnak. Palackozó partnereinkkel együtt a világon a 10 legnagyobb magántulajdonban lévő munkaadó cég közé tartozunk. Vállalatunk több mint 700.000 rendszerünkhöz kapcsolódó partnerrel dolgozik. További információkért kérjük, tegyenek utazást a Coca-Cola világában (Coca-Cola Journey) a www.coca-colacompany. com internetes címen, kövessenek minket a Twitteren: twitter.com/CocaColaCo, látogassák a Coca-Cola Unbottled nevet viselő blogunkat a www.coca-colablog.com internetes címen, vagy keressenek minket a LinkedIn-en a www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company címen.(folyt.)
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2014. február 7., péntek 10:47

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (5. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    A The Coca-Cola Company előremutató állításai

A jelen sajtóközleményben előfordulhatnak olyan állítások, becslések vagy előrejelzések, amelyek az Amerikai Egyesült Államok szövetségi értékpapírtörvényei értelmében "előremutató állításoknak" minősülnek. Az előremutató állítások általában az olyan szavakról ismerhetők fel, mint az "úgy hisszük", "várakozásaink szerint", "szándékozunk", "becsléseink szerint", "előrejelzésünk szerint", "prognózisunk szerint", "fogunk" és hasonló kifejezések, amelyek rendszerint nem múltbeli tényekre utalnak. Az előremutató állítások különféle kockázatokat és bizonytalansági tényezőket hordoznak, amelyek következtében a tényeleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek a The Coca-Cola Company korábbi eredményeitől, illetve jelenlegi várakozásaitól és prognózisaitól. Ezek közé a kockázatok közé tartoznak, de nem korlátozódnak kizárólag ezekre a következők: elhízás és egyéb egészségi problémák; vízforrások szűkössége és rossz minősége; változások a nem alkoholos üdítőital-ágazatban és a kiskereskedelmi értékesítésben; fokozódó verseny; növekvő kereslet az élelmiszertermékek iránt és az időjárás globális változása miatt csökkenő mezőgazdasági termelékenység; konszolidációs/összeolvadási folyamatok érvényesülése a kiskereskedelmi szférában vagy a kulcsfontosságú kiskereskedelmi vagy élelmiszerszolgáltató ügyfelek elvesztése; a tevékenységek bővítésének sikertelensége a fejlődő és feltörekvő piacokon; devizaárfolyamok fluktuációi; kamatlábak emelkedése; palackozó partnereinkkel való kapcsolataink romlása; palackozó partnereink pénzügyi helyzetének rosszabbodása; jövedelemadó-emelések, változások a jövedelemadó-törvényekben vagy adózási kérdések vállalatunk számára hátrányos megoldása; emelkedő vagy új közvetett adók az Egyesült Államokban vagy más fő piacokon; költségnövekedés, energia- vagy üzemanyag-ellátás akadozása vagy elégtelen volta; termékek összetevői, egyéb nyersanyagok vagy csomagolóanyagok költségének növekedése, ellátás akadozása vagy elégtelen volta; változások az italtároló- és csomagolóanyagokra vonatkozó törvényekben és szabályozásban; jelentős terhet jelentő további címkézési vagy figyelmeztető feliratozási követelmények vagy termékeink rendelkezésre állásával kapcsolatos korlátozások; informatikai rendszereink szolgáltatásleállás, adatlopás vagy adattitok megsértése elleni védelmének sikertelensége; hátrányos általános gazdasági feltételek érvényesülése az Egyesült Államokban; hátrányos gazdasági és politikai feltételek érvényesülése a nemzetközi piacokon; pereskedés vagy bírósági eljárások; hátrányos időjárási körülmények; klímaváltozás; márkaimázsunk és vállalati hírnevünk sérülése termékbiztonsági vagy termékminőségi okokból, emberi jogokkal és munkavállalói jogokkal kapcsolatos jogviták, valamint elhízás és egyéb problémák kapcsán felmerülő reklamációk miatt, még az esetben is, ha azok nem kellően alátámasztottak; változások a termékeinkre vagy üzleti tevékenységünkre vonatkozó törvényekben és szabályokban, és ezek betartásának sikertelensége; változások a számviteli irányelvekben; hosszú távú céljaink megvalósításának sikertelensége; hosszan tartó bizonytalan helyzet a nemzetközi hitelpiacokon;(folyt.)
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2014. február 7., péntek 10:52

A Coca-Cola Company és a Green Mountain Coffee Roasters, Inc. hosszú távú, nemzetközi stratégiai partnerségi megállapodást kötött (6. rész)
    Atlanta és Waterbury, Vermont, USA, 2014. február 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    kötelezettségszegés irányunkban partner pénzügyi intézményeink egyike vagy több pénzintézet részéről, illetve egy vagy több partner pénzügyi intézményünk csődje; sikertelenség a termelékenységjavítási és pénzeszköz-visszaforgatási programunkból származó addicionális előnyök kihasználása terén; a kollektív szerződések kedvező feltételekkel való megújításának sikertelensége, illetve palackozó partnereinknél bekövetkező sztrájkok, munkabeszüntetések vagy munkavállalói elégedetlenség; a cégérték jövőbeli csökkenése, ideértve az equity-módszerrel értékelt társult vállalatok cégértékének csökkenését is; több munkaadó részvételével működő juttatás alapú nyugdíjalapból való kilépés esetén felmerülő fizetési kötelezettségek; a vállalat tulajdonában vagy többségi tulajdonában lévő palackozó üzemek integrálásának és megfelelő irányításának sikertelensége; globális vagy regionális természeti katasztrófák bekövetkezése; valamint a vállalat által az Értékpapír és Tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott, és a SEC-től kikérhető jelentésekben (köztük a 10-K nyomtatványon a 2012. december 31-én záruló évre vonatkozóan benyújtott Éves jelentésben, és az azt követően a 10-Q nyomtatványon benyújtott Negyedéves jelentésekben) tárgyalt kockázatok. Figyelmeztetjük a jelen sajtóközlemény olvasóit, hogy ne tekintsenek túlzott bizalommal az előremutató állításokra, mivel azok a jelen dokumentum kiadásakor fennálló állapotot tükrözik. A The Coca-Cola Company nem vállal semmiféle kötelezettséget arra, hogy bármely előremutató állítást nyilvánosan frissítsen vagy módosítson.

Kapcsolat

Befektetők és elemzők:
Green Mountain Coffee Roasters, Inc.
Suzanne DuLong, 802-488-2600
Investor.Services@GMCR.com
vagy
The Coca-Cola Company
Jackson Kelly, 404-676-7563
or
Media:
ICR for Green Mountain Coffee Roasters, Inc.
Jessica Liddell, 203-682-8208
vagy
The Coca-Cola Company
Ben Deutsch, 404-676-2683


Forrás: Green Mountain Coffee Roasters, Inc.
        
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.