OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 3., hétfő 10:02

Minden engedélyt beszereztek a tűzijáték szervezői
    Budapest, 2014. február 3., hétfő (OTS) - A múlt szombat esti budapesti tűzijátékról szóló híradásokhoz az L.A.C. Holding Zrt. annyit kíván hozzáfűzni, hogy 2014. február 1-én a Magyar Nemzeti Galériában nemzetközi üzleti találkozót tartottak, amelynek záróeseménye valóban a cégcsoport tulajdonosa, Horváth László 50. születésnapja volt. A sajtóban megjelentekkel ellentétben szó sem volt több száz fős rendezvényről, amelyre azonban 15 országból érkeztek meghívottak.

    A szervezők a tűzijáték megrendezésével egy külső vállalkozót bíztak meg. A tűzijátékra 21 óra 45 és 21 óra 55 perc között került sor. A szervezők a tűzijáték lebonyolításához szükséges valamennyi engedélyt beszerezték, minden illetékes hatóság megadta a hozzájárulást, s mindenkit tájékoztattak róla. A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól kapott engedély száma 01000-140/1-10/2014. ált., a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakhatósági hozzájárulásának száma 324-2/2014/HAT, a Budapesti Rendőr- főkapitányság Dunai Vizirendészeti Rendőrkapitányság szakhatósági hozzájárulásának száma 01322/235-2/2014. ált. A tűzijátékhoz hozzájárulását adta még a Várgondnokság Nonprofit Kft., valamint a Köztársasági Elnöki Hivatal személy- és objektum védelméért felelős Készenléti Rendőrség Személy-és Objektum-védelmi  Igazgatóság Objektumvédelmi Főosztály is.

Az üzleti találkozó és a születésnap szervezői remélik, hogy azoknak, akik látták, elnyerte a tetszését a tűzijáték. Azoktól, akiknek ez abban a pár percben mégis kellemetlenséget okozott, akiket esetleg az időjárási körülmények teremtette hanghatások indokolatlanul megriasztottak, a szervezők elnézést kérnek.

L.A.C. Holding Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.