OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 3., hétfő 09:33

A unitedprint.com lett Németország egyik legjobb munkaadója
    Radebeul, Németország, 2014. február 3., hétfő (Business Wire/OTS) - A FOCUS, Xing és Kununu felmérése során az online nyomtatási üzlet az élen végzett.

    A FOCUS felmérésben részt vevő mintegy 20000 munkavállaló szerint a unitedprint.com SE, melynek székhelye a Drezdához közeli Radebeul városában található, az egyik legjobb németországi munkaadó. A webalapú nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó vállalat ugyanakkor saját ágazatában is az öt legjobb németországi munkaadó között végzett.

A Unitedprint számára a díj a vállalat fejlesztése érdekében tett több éves munka értékes elismerése, és egyben a magas fokú munkavállalói elégedettség elérésére irányuló erőfeszítései sikerének igazolása is. A cég átfogó egészség-megőrzési és nyugdíjbiztosítási programja, valamint az általa biztosított optimális munkafeltételek rendkívül népszerűek a Unitedprint alkalmazottai körében.

A német nyomdaipari innovációs díj nyertesének már 500000 Facebook követője van

A szászországi vállalat hálózata január 1-jén a tavalyi németországi nyomdaipari innovációs díjjal kitüntetett, nürnbergi székhelyű infowerk GmbH-t felvásárlásával tovább bővült, és a csoportnak ma már 500000 követője van a Facebookon.

2013-ban a legjobb vállalat a gyakornokok számára

A pozitív fejlődés a gyakornokok számára biztosított képzés terén is érzékelhető, hiszen a Unitedprint elnyerte az IHK Dresden által a gyakornokképzés terén a legjobb teljesítményt nyújtó vállalatoknak adott kiválósági díjat: tavaly októberben a Unitedprint nyomdászati médiatechnológiai egységénél tanuló egyik gyakornok nem csak kiváló minősítéssel végezte el szakmai gyakorlatát, hanem a szakmai Kamara és a tartományi vezetés is a legjobb gyakornoknak választotta. Idén az online nyomtatási vállalat ismét számos szakterületen biztosít képzést gyakornokok számára, többek közt a nyomdászati médiatechnológia, nyomtatás-feldolgozás, médiaalapú nyomtatványszerkesztés, informatikai alkalmazásfejlesztés, digitális és nyomdászati médiatervezés (tervezési és mérnöki szakterület) és üzemgazdasági ismeretek terén, valamint gyakorlati képzést nyújt üzemmérnöki diploma (informatikai szakterület) megszerzéséhez is.

A print24, az Easyprint, a firstprint, a getprint és a printwhat márkákkal rendelkező unitedprint.com SE egyike a világ vezető online nyomtatási üzleteinek. Ügyfeleinek többek közt magas minőségű szórólapokat, plakátokat, képeslapokat, prospektusokat, névjegyeket, fejléces levélpapírt és számos egyéb terméket kínál, amelyeket a legalacsonyabb árakon, rendkívül rövid határidővel szállít. A megrendelések teljesítésén több mint 10000 m2-es alapterületen mintegy 700 alkalmazottja dolgozik a legmodernebb technikai eszközökkel a nap 24 órájában. A vállalat irodái szerte a világon 26 országban (Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Kínában, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Luxembourgban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Svédországban, Svájcban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban) működnek.

Kapcsolat
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Forrás: unitedprint.com SE


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.