OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. január 20., hétfő 11:51

Fontos biztonsági információ
    Lüdenscheid, 2014. január 20., hétfő (APA/OTS) - A Sieper GmbH (Lüdenscheid/Németország) megállapította, hogy az egyik távvezérlésű járműmodellben használt akkumulátorban (cikkszám: 6711) műszaki hiba fordulhat elő. A játékgyártó ezért elővigyázatosságból visszahívja ezt az akkumulátort (cikkszám: 6711) és a SIKU Control 32 sorozat három hozzá tartozó modelljét: John Deere lánctalpas traktor (cikkszám: 6761, 6762 vagy 6763), John Deere 8345R (cikkszám: 6771, 6772 vagy 6773) és Fendt homlokrakodó (cikkszám: 6769).

    Az akkumulátor meghibásodása kedvezőtlen körülmények között az akkumulátor erős felmelegedését okozhatja. Felelősségteljes gyártóként a Sieper szeretné kizárni a tüzet is okozható túlmelegedés kockázatát. A cég ezért arra kéri vásárlóit, hogy ne használják ezeket a modelleket, az akkumulátort haladéktalanul távolítsák el a gépekből, és a teljes terméket távvezérlővel, akkumulátorral és töltővel együtt vigyék vissza. A termék visszavétele a játékkereskedéseken vagy közvetlenül a Sieper cégen keresztül történik. Az érintett vásárlók természetesen visszakapják a vételárat. További részletek: www.siku.de.

"Kérjük vásárlóink szíves megértését. Rendkívül sajnáljuk, hogy meg kellett tennünk ezt a fogyasztóvédelem szempontjából szükséges lépést. A visszahívás azonban elkerülhetetlen, mivel kötelességünknek érezzük, hogy vásárlóinknak és gyermekeiknek kiváló minőségű és biztonságú termékeket kínáljunk" - mondja Britta Sieper, a Sieper GmbH ügyvezető igazgatója.

A Sieper egy családi vállalkozás, amely már 90 éve gyárt és forgalmaz kiváló minőségű játékszereket a SIKU márkanév alatt. A SIKU játékmodellek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, valamint hosszú távú és biztonságos szórakozást nyújtanak a gyerekszobában. A Sieper felelősségének teljes tudatában kezdte meg a modellek visszahívását, és teljes körű tájékoztatást nyújtott vásárlóinak.


Kapcsolat:

Sieper GmbH
Vera Exter
Schlittenbacher Straße 60
58509 Lüdenscheid
Deutschland

Tel.: + 0049 2351 876 216
E-mail: vera.exter@siku.de
www.siku.de
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.