OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. január 3., péntek 08:22

A Unitedprint felvásárolta a Fotobuch-Pionier Infowerket
    Dresda és Nürnberg, Németország, 2014. január 3., péntek (Business Wire/OTS) - Az online nyomtatási üzlet fényképes termékekkel, LFP (nagyformátumú nyomtató)/hirdetési rendszerekkel és web alapú szolgáltatásokkal bővíti termékkörét.

    2014. január 1-jén a Unitedprint.com SE tulajdonába került a nürnbergi székhelyű Fotobuch-Pionier infowerk GmbH és annak leányvállalatai, a United Shop Services, a Softimpress és a Klutzeweit digitális nyomtatási üzlet.


e-kommunikáció web-to-print szolgáltatás igénybevételével

A németországi tartományokban a tulajdonos által működtetett vállalatok közt legnagyobbnak számító cég székhelye a Drezdához közeli Radebeul városában található. A Unitedprint nemrégiben jelentette be termékkörének jelentős bővítését: mostantól fényképes termékekkel (fényképnyomatok, fotókönyvek, fényképes naptárak, fényképes üdvözlőlapok, fényképes poszterek és vászonképek, fényképes fali dekorációk, fényképes bögrék és ajándéktárgyak), LFP/hirdetési rendszerekkel (nagyformátumú nyomtatás, közvetlen textilnyomtatás, dombornyomott, lakkozott bannerek (szalaghirdetések), feliratozás, display-ek (reklámszalag/reklámcsík), zászlók, vászonnyomatok, épületborítások, ideértve a csomagolást és a fel-/összeállítást) és web alapú szolgáltatásokkal (honlapok, alkalmazások, mobil alapú szolgáltatások, e-mail marketing, ajánlás marketing, felhő alapú szolgáltatások, közösségi média, SEM (keresőmarketing), SEA (keresőhirdetés), SEO (keresőrendszerekre való optimalizálás)) áll megrendelői szolgálatára. Továbbá január közepétől elérhető lesz a Unitedprint Easyprint márkanevű szolgáltatása is (kisvállalkozások, magánszemélyek és családok számára web-to-print szolgáltatást (közvetlenül az internetről való nyomtatást) biztosító portál), és a cég teljesen új és egyénileg online személyre szabható textiltermékeket (pólókat, pólóingeket, kapucnis felsőket kötényeket és táskákat) is kínál ügyfeleinek.

"Nagy várakozással tekintünk azok elé a kiemelkedő lehetőségek elé, amelyek a Unitedprinttel közös jövőnk révén nyílnak majd meg előttünk. Tapasztalatainkkal és különösen a fényképes, digitális és nagyformátumú nyomdászati termékekkel kapcsolatos know-how-nkkal jelentős mértékben elősegíthetjük a Unitedprint további átlag feletti növekedését és hozzájárulhatunk a vállalat nyereségességének biztosításához" - fejtette ki Winfried Gaber, aki - most már a Unitedprint keretei között - továbbra is ellátja az infowerk ügyvezetői feladatait.


A fényképes termékeket kínáló webáruház 'White Label' partnerprogramja

A fényképes termékekhez kapcsolódó webáruházi partnerprogram új kezdeményezés a cég részéről, és ún. 'White Label' megoldásként (egyfajta 'névtelen partnerségi' kapcsolat keretében olyan teljes körűen támogatott termék- vagy szolgáltatás biztosítása egy szolgáltatásnyújtó számára, amelyet az saját márkája és cégneve alatt értékesít) díjmentes hozzáférést biztosít a kereskedelmi partnereknek az egész Európában elérhető fényképáruházhoz. Jan Stradtmann, a Unitedprint pénzügy vezetője elmondta, hogy "ma, amikor az internet már mindenki számára nyitott, átlátható és elérhető, a tőkepiaci finanszírozású, fotó- és nyomdászati termékeket kínáló konszernek által létrehozott monopolisztikus struktúrák már nem működőképesek. Webáruházi partnerprogramunk révén még a fényképes termékekkel kereskedő legkisebb cégek, nyomtatási szolgáltatók és kiadók is, és az e-kereskedelemben érintett összes kisvállalkozás profi fényképes és nyomdászati termékkereskedő lehet szerte Európában. Ily módon méltányos, mindenki számára elérhető és már régóta igényelt szolgáltatást biztosítunk elfogadható áron az online fényképes és nyomdászati termékek másodlagos piacán."

Kapcsolat:
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Telephone +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Forrás: Unitedprint


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.