OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. december 12., csütörtök 09:29

Mindent a fülnek - avagy hogyan kerülheti el a csalódásokat és a felesleges pénzkidobást, ha hifi rendszerrel lepné meg családját
    Budapest, 2013. december 12., csütörtök (OTS) - Év végén rendre felfut a szórakoztató elektronikai eszközök forgalma Magyarországon is, de az évek óta slágerterméknek számító, multifunkcionális okoskákon túl van az elektronikai szegmensnek egy méltatlanul háttérbe szorított területe: a minőségi zenehallgatás. "Ez a piac még nagyon fejletlen hazánkban, a fogyasztók nem ismerik sem az igazán nagy márkákat sem a minőségi kritériumokat." - mondta Jancsa Attila, az Audiophile Szalon igazgatója a hazai high end termékek piacáról. Érdemes tehát néhány jó tanácsot megfogadni, hogy megelőzhetőek legyenek a csalódások vagy felesleges kiadások.

    Novemberben az Audio Vision Show keretében mutatkozott be hazánkban először az Audiophyle Szalon exkluzív hangsugárzója az Aida, amely a Sonus faber márka zászlóshajója. Ennek kapcsán hívta fel a figyelmet Jancsa Attila arra, hogy miközben az élet minőségi örömeinek felismerésére egyre inkább képesek a magyarok, a high-end szegmensben kevesen lennének képesek olyan kritériumokat felsorolni, amelyek alapján eldönthető, hogy mennyire fogja beváltani a várakozásokat a választott termék.

Néhány szabály betartásával azonban megelőzhetőek a csalódások vagy felesleges kiadások. Az első, hogy ne vásároljunk pusztán internetes információk, tesztmagazinok alapján. Mivel a termékek hangzásával kapcsolatban a személyes élmény a meghatározó, ezért mindenképpen olyan üzletet keressünk, ahol sok terméket próbálhatunk ki. Kérjünk szakértő kereskedőtől személyre szabott tanácsot. A jó választáshoz ugyanis több szempontot is figyelembe kell venni: például a szoba méretét és berendezését, a már rendelkezésre álló eszközöket és nem utolsó sorban a gyakran hallgatott zenei stílust.

Mivel a rendszer legfontosabb eleme a hangsugárzó, hiszen a zenét ez szólaltatja meg, ezért a rendelkezésre álló keretből a legtöbbet mindenképpen erre érdemes költeni. Ha tehetjük, ne sorozatgyártású, hanem kézzel készített termékeket válasszunk. Ha valóban minőségi hangzásra vágyunk, akkor ne a sokszor felesleges alkalmazások alapján döntsünk. Bármilyen kényelmes és trendi egy telefonról küldeni a zenét a lejátszóra, a valódi hangzáshoz a kevésbé tömörített felvételek állnak a legközelebb, ezért ezek lejátszására alkalmas eszközt válasszunk.

Végül ne csak a formatervezés alapján döntsünk, ne szobrot vásároljunk. Hagyjuk, hogy először a fülünk válasszon, és csak ha már halljuk a különbséget, akkor engedjük a szemünket is beleszólni a vásárlásba!

Az Audiophyl Kft. kizárólagos forgalmazója a világ egyik vezető hangsugárzó márkájának, a Sonus fabernek. Az Audiophile Szalon 8 otthoni környezetet idéző szobájában e mellett számos minőségi hangfal, erősítő, lejátszó, lemezjátszó, házi mozi márka széleskörű termékeit lehet kipróbálni és azonnal megvásárolni.
http://audiophile-szalon.hu/

További információ: Kurucz Zsuzsa 70-601-8587, kurucz.zsuzsa@newsbreakers.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.