OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. december 11., szerda 08:56

Mától világszerte elérhető a Viber 'Viber Out' szolgáltatása, amellyel több mint 200 millió felhasználó hívhat olcsón bármilyen telefonszámot
    London, 2013. december 11., szerda (Business Wire/OTS) - A Viber harmadik születésnapját a 4.1-es verzió kibocsátásával ünnepli, amely már tartalmazza a globálisan elérhető Viber Out funkciót és számos új, megvásárolható matricát is kínál - A Viber (www.viber.com) ma bejelentette, hogy felhasználói számára mostantól rendelkezésre áll Android és iPhone rendszerű készülékeiken a Viber 4.1, amely a Viber Out teljes, világszerte használható változatát is tartalmazza. Az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen mobil vagy vezetékes számot rendkívül olcsón hívhassanak.

    A Viber a Fülöp-szigeteken már korábban rendelkezésre bocsátotta a Viber Out-ot, hogy a Haiyan tájfun által okozott hatalmas pusztítás és zűrzavar közepette felhasználói könnyebben kapcsolatba léphessenek barátaikkal és szeretteikkel. A Fülöp-szigetekről induló ingyenes telefonhívások továbbításának biztosítása érdekében a Viber globális együttműködést kezdeményezett a legnagyobb nemzetközi távközlési cégekkel, ideértve a Telecom Austria-t, a Telecom New Zealand-ot, a Hutchison-t, a Bharti Airtel-t, a Telecom Italia-t, a Citic-et, a Netvision Cellcom-ot, a Mada Communication-t és az Omantel-t. A Viber ugyanakkor a Globe Telecom-ot is bevonta a projektbe, hogy felhasználói világszerte ingyen hívhassák a Fülöp-szigeteket.

A Viber Out hivatalos nemzetközi megjelenésével a Viber felhasználók most már bárkit a világon rendkívül alacsony tarifákkal hívhatnak Android, iPhone rendszerű készülékeiken és a Viber Desktop alkalmazáson keresztül, és Windows Phone platformon is hamarosan használhatják majd az új funkciót. A Viber Out krediteket az app-ból indítható vásárlással a Google Play vagy az Apple App Áruházban egyaránt megvehetik, illetve hitelkártyával is fizethetnek érte a Viber Desktopon keresztül. A Viber Out a versenytársak hasonló szolgáltatásainak árainál jóval kedvezőbb hívásonkénti tarifát biztosít az alacsonyabb percáraknak, valamint annak köszönhetően, hogy a felhasználóknak nem kell kapcsolási díjat fizetniük.

"A Viber Out felhasználók milliói számára teszi lehetővé a Viber újfajta használatát, és biztosítja, hogy a címlistájukon szereplők közül bárkit bármikor elérjenek"- magyarázta Talmon Marco, a Viber vezérigazgatója. "Folyamatosan dolgozunk a Viber Out tökéletesítésén, hogy felhasználóink a lehető legkedvezőbb árakon léphessenek kapcsolatba bárkivel."

A versenytársak szolgáltatásaival ellentétben a Viber Out megjeleníti a hívó fél telefonszámát a hívott fél telefonján, így a hívott fél tudja, hogy ki keresi. A Viber Out révén ugyanakkor a Viber Desktop alkalmazáson látható a telefon címlistája, így nem kell emlékezni a telefonszámokra, és nem kell bepötyögni őket kézzel.

A Viber Out appon is rendelkezésre áll fizetős funkcióként a Viber Sticker Market, vagyis a matricavásárlási lehetőség. Az új verzióhoz a Viber új matricákat kínál, és folyamatosan bocsát majd rendelkezésre új tartalmakat. A Viber egy új promóciós videót is megjelentetett, amelynek főszereplő Violet, a Viber egyik ikonikus figurája.

A videó a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=_uMj6ntj_9o


Amit a Viber-ről tudni kell

A Viber-t a Viber Media, egy úttörő szerepet játszó mobil üzenetközvetítő és VoIP vállalat fejlesztette ki. A Viber összekapcsolja a felhasználókat a világ minden tájáról. Díjmentesen. A Viber használói ingyen küldhetnek szöveges és fényképes üzeneteket, videókat és firkákat (ún. doodle-okat) megoszthatják a tartózkodási helyüket bárhol a világon, HD-minőségben telefonálhatnak, és a Push-To-Talk (digitális adó-vevő szolgáltatás)használatával kommunikálhatnak egymással iPhone®-on, Androidos telefonon és táblagépeken™, Windows Phone, Blackberry®, Windows®, Mac, Linux, Symbian, Nokia S40 és Bada rendszerű készülékeiken 3G/4G vagy WiFi kapcsolattal. A most megjelent Viber Out lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely számot bárhol a világon olcsón hívhassanak. A 193 országban több mint 200 millió felhasználó által igénybe vett Viber folyamatos fejlesztései révén újabb és újabb platformokat vezet be, és számos szórakoztató, új funkciót tesz elérhetővé.

További információk:
https://www.facebook.com/viber
https://twitter.com/viber

Kapcsolat:
Viber:
Jonah Balfour, 1-917-675-3245
Blonde 2.0 for Viber
Jonah@blonde20.com


Forrás: Viber

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.