OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. december 5., csütörtök 09:54

Az Eurosport 2017-ig meghosszabbítja a Bundesliga mérkőzések észak-, közép- és kelet-európai országokban való közvetítésére vonatkozó együttműködési megállapodást
    Paris, 2013. december 5., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az Eurosport és a DFL Sports Enterprises GmbH megállapodott, hogy a következő két évadban, azaz a 2015-2016-os és a 2016-2017-es szezonban is folytatják együttműködésüket.

    Az új megállapodásban megújították az Eurosport élő TV-adásokra és digitális közvetítésekre vonatkozó kizárólagos jogait, ideértve az e jogok licencbe adására vonatkozó jogosultságot is: ennek értelmében az Eurosport közvetítheti a Bundesliga és Bundesliga 2 összes mérkőzését 22 területen* az észak-, közép- és kelet-európai régióban.

A 22 terület a következő: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Magyarország, Izland, Koszovó, Lettország, Litvánia, Macedónia, Montenegro, Norvégia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Svédország.

Az Eurosport a futballrajongók körében köztudottan az a csatorna, amelyen a legélvezetesebb Bundesliga mérkőzések láthatók. Az Eurosport 2 öt ÉLŐ Bundesliga mérkőzést közvetít minden egyes hétvégén, valamint hetente egy részletes összefoglalót, különféle kapcsolódó témakörökről szóló magazinműsorokat és vezető szakértőkkel készített interjúkat.

Az Eurosport cégcsoport online, mobileszközökön, PC-n, tableten és a hálózatba bekötött felhasználók TV készülékein élvezhető simulcast (egyidejű analóg és digitális sugárzás) szolgáltatására, az Eurosport Playerre előfizető futballrajongók a megállapodásban meghatározott területeken az összes Bundesliga mérkőzést ÉLŐBEN láthatják.

Az Eurosport 2 2009-ben kezdte meg a németországi ligamérkőzések közvetítését, majd 2011-ben meghosszabbította a DFL (Deutsche Fussball Liga [Német Labdarúgó-liga]) kereskedelmi cégével, a DFL Sports Enterprises-zel kötött megállapodást.
A 2005-ben indított Eurosport 2 csatorna továbbra is az egyik leggyorsabban növekedő fizetős TV csatorna Európában, amelynek adásai 66 millió háztartásba jutnak el, 18 nyelven, 51 országban, és amely évente több mint 2000 órányi sporteseményt közvetít ÉLŐBEN.

Az Eurosport vezérigazgatója, Jean-Thierry Augustin elmondta: "Az Eurosport kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy most már a német határokon túl is számos szurkoló tartozik a Bundesliga rajongótáborába, és ez nem csak a ligacsapatok sikeres szereplésének köszönhető, hanem annak is, hogy a csatorna szinte az összes mérkőzést közvetítette az elmúlt néhány évben. Az Eurosport rendkívül büszke arra, hogy partnere további két évadra meghosszabbította az együttműködést, és így továbbra is biztosíthatjuk ezt az első osztályú tartalmat a 22 ország előfizetői számára."

Jörg Daubitzer, a DFL Sports Enterprises ügyvezető igazgatója elmondta: "Tudatában vagyunk annak, hogy milyen értéket képvisel az Eurosporttal való együttműködésünk: több éves partneri kapcsolatunk a céggel a kölcsönös nagyrabecsülésen és bizalmon alapul. Az észak-, közép- és kelet-európai Bundesliga rajongókat valósággal elkényeztette az Eurosport, és az elmúlt négy évben tovább nőtt az adások száma, és folyamatosan javult a közvetítések minősége. A mostani új megállapodásunk összhangban van a Bundesliga növekedési stratégiájával, és tükrözi azt a jelentős fejlődést, amelyet a Bundesliga az utóbbi néhány évben elért.

Kapcsolat:
Eurosport
Matt Horler, +33 1 40 93 81 42
mhorler@eurosport.com

Forrás: Eurosport

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.