OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. december 5., csütörtök 09:08

A Heartbeat Experts teljes vállalatra vetített értékesítési árbevétele 44%-kal nőtt, Market Access (Piaci belépési) divíziója több mint 600%-os árbevétel növekedést ért el
    New York, 2013. december 5., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Heartbeat Experts, amely az egyik vezető nemzetközi vállalat az élettudományok terén tevékenykedő cégek számára érdekcsoport-menedzsment megoldásokat biztosító szolgáltatók közt, ma bejelentette, hogy 2013 első három negyedévében 44%-os árbevétel-növekedést ért el. Ez az eredmény elsősorban a Heartbeat Expert piaci belépési divíziójának köszönhető, amely ugyanebben az időszakban 600 százalékkal növelte értékesítési bevételeit. A társaság közleményében arról is beszámolt, hogy az idei év első három negyedévében ügyfélköre tizenöt újabb élettudományokkal foglalkozó céggel bővült.

    A piaci belépési üzletág további növekedésének támogatása érdekében a Heartbeat Experts kifejlesztett egy új szoftvermodult, amely a piaci belépést befolyásoló véleményvezérek és a köréjük épülő hálózatok feltérképezését, valamint a velük való kapcsolatok kezelését támogatja. Az új modul lehetővé teszi a felhasználók számára a társadalmi hálózatok ábrájának pontos felvázolását a nemzeti, regionális és helyi döntéshozókról és véleményvezérekről készített dinamikus 'térképek' segítségével. A modul már sikeresen bevezetésre került Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és az azt körülvevő számos államban, valamint az ázsiai-csendes-óceáni térség országaiban.

A növekedéssel kapcsolatosan Jonah Meyers, a Heartbeat Experts vezérigazgatóje elmondta: "Manapság a kormányzati finanszírozó szervezeteknek, a biztosítóknak és az egészségügyi technológiák értékelését (Health Technology Assessment [HTA]) végző csoportoknak egyre nagyobb a befolyásuk a gyógyszerek árazását, a gyógyszerárak központi visszatérítését, valamint a termékek jóváhagyását érintő döntésekre. Ezt felismerve ügyfeleink igyekeznek átalakítani, a változó feltételeknek megfelelően módosítani a piaci belépést célzó eddigi stratégiáikat. A piaci belépési stratégia tervezését most már jóval korábban, jóval nagyobb erőkkel megkezdik: elemzik és feltérképezik az adott ország, sőt sokszor az adott régió döntéshozó testületeit, a kialakult hálózatokat és kulcsfontosságú érdekcsoportokat."

Larry Cohen, a Heartbeat Experts elnöke hozzátette: "Ügyfeleink csak akkor tudnak sikeresen belépni egy számukra kulcsfontosságú piacra, illetve akkor sikerül elérniük árakkal és a központi visszatérítéssel kapcsolatosan kitűzött céljaikat, ha együttműködnek a megcélzott ország kulcsfontosságú véleményvezéreivel (Key Opinion Leader [KOL]), valamint az ún. HEOR (egészség-gazdaságtani és egészségügyi kimenetekkel kapcsolatos kutatásokat végző) szakértőivel és betegszervezeteivel. Kínában, Latin-Amerikában és szerte Európában azt tapasztaljuk, hogy az általunk kifejlesztett szoftver és a cégünk által készített térképek képet adnak ügyfeleinknek azokról a hálózatokról, amelyeket felhasználhatnak piaci belépési stratégiájuk megvalósításához."


Amit a Heartbeat Experts-ről tudni kell

A Heartbeat Experts érdekcsoport-menedzsment szolgáltatásokat nyújtó, vezető nemzetközi vállalat, amelynek megoldásait a 20 legnagyobb gyógyszergyártó cég mindegyike, és az első 20 orvostechnikai eszközöket gyártó vállalat közül 18 társaság alkalmazza. A Heartbeat Experts ügyfeleinek különféle szoftvereket és adatbázisokat kínál, amelyek a kulcsfontosságú véleményvezérek (Key Opinion Leader [KOL]) azonosítását szolgáló kezdeményezéseket, a KOL-menedzsment, árazási és gyógyszerár-támogatási projektek támogatását, valamint az adott gyógyszer gyógyszerlistára (gyógyszertörzsbe) való felvételét, a szabályozó szervezetekkel való kapcsolatépítést szolgálják. Termékei közt szerepel egy érdekcsoport-menedzsment termékcsalád, amely magában foglal többek közt egy virtuális tanácsadó bizottságot, egészségügyi ellátói (HCP) közösségeket és piackutatási szolgáltatást.

Kapcsolat:
Heartbeat Experts
Joe Baumer, +1-212-941-9041

Forrás: Heartbeat Experts

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.