OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. november 17. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2013. november 28., csütörtök 13:33

Égési sérülteket operált a magyar sebész egy indiai misszión
    Budapest, 2013. november 28., csütörtök (OTS) - Égési sérülteken segített egy magyar orvosnő Indiában. A plasztikai sebész öt külföldi társával együtt utazott novemberben Aurangabadba, hogy az IPRAS által támogatott Women for Women alapítvány szervezte tíznapos novemberi misszió alatt női betegeket lássanak el, hogy azok új életet kezdhessenek.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20131128_001.jpg

Dr. Lévay Bernadett plasztikai sebész öt (kolumbiai, német, amerikai, finn) kollégájával Indiába utazott, hogy segíthessen a helyi égési sérülteken. A betegek főként olyan asszonyok, akiknek saját rokonaik okoztak sérülést azzal, hogy leöntötték őket forró vízzel vagy kerozinnal. Az IPRAS (Plasztikai Sebész Társaságok Nemzetközi Szövetsége) szervezte misszión két orvoscsapat vett részt, az egyik Mumbaiban, a magyar orvosnőé pedig Aurangabadban tevékenykedett.

Mintegy negyven beteg kapott új esélyt

A plasztikai sebész az első magyar doktornő, aki rendelkezik EBOPRAS szakvizsgával (Európai Plasztikai, Rekonstrukciós és Esztétikai Sebészeti Szakvizsga), így nemcsak Magyarországon jogosult műtéti beavatkozások végzésére. Ez a második ilyen misszió, amelyen dr. Lévay Bernadett részt vett; az első Kenyában volt 2012-ben. A betegek most Indiában is kedvesen fogadták, és nagyon hálásak voltak a segítségért. Az orvoscsapat a misszió alatt mintegy 40 beteget operált meg. A doktornő elmondása szerint a betegek hálája kárpótolta a helyi magánklinikán, illetve magában az országban tapasztalható áldatlan állapotokért.

További információk, egyeztetés:
- Dr. Lévay Bernadett
- +36-30-5255623
- hello@drlbeauty.com
- további szabadon felhasználható képek: http://www.drlbeauty.com/hu/sajtokozlemenyek/20131127_egesi_serulteken_segitett_egy_magyar_orvosno_indiaban
    
Forrás: http://www.drlbeauty.com/hu/sajtokozlemenyek/20131127_egesi_serulteken_segitett_egy_magyar_orvosno_indiaban
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.