OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 19., kedd 09:26

A First Data és az Oberthur Technologies hosszú távú stratégiai technológiai és kereskedelmi partnerségi megállapodást írt alá (1. rész)
    Atlanta és Colombes, Franciaország, 2013. november 19., kedd (Business Wire/OTS) - A  First Data Corporation és az Oberthur Technologies ma bejelentette, hogy stratégiai partnerségi megállapodást kötöttek az EMV (Europay/MasterCard/Visa szabványnak megfelelő chipkártyák) egyesült államokbeli kezelése és népszerűsítése érdekében. A First Data az elektronikus kereskedelem és fizetési tranzakciók nemzetközi piacának az egyik vezető szereplője. Az Oberthur Technologies a világ egyik legnagyobb, intelligenskártya-technológián alapuló biztonsági és azonosítási megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalata.

    Az együttműködés keretében az Oberthur Technologies smartkártyákkal kapcsolatos magas szintű szakértelme és kártyamegszemélyesítő rendszere (Common Personalization System [CPS]), valamint a két vállalat kártyaperszonalizációs termékei révén megbízható, biztonságos és teljes körű EMV megoldás dolgozható ki. A partnerségi megállapodás értelmében az Oberthur Technologies lesz a First Data elsődleges EMV intelligenskártya-szolgáltatója.

"A megállapodásnak nyomán a First Data piaci vezető szerepe tovább erősödik egy olyan kiemelkedő megoldásnak köszönhetően, amely a kártyakibocsátóknak magas fokú rugalmasságot, biztonságot és széles körű ellenőrzési lehetőségeket biztosít" - magyarázta Frank Bisignano, a First Data vezérigazgatója. "Az Oberthur Technologies ágazatvezető EMV technológiájának és chipjeinek alkalmazása révén emelkedik termékeink minőségi színvonala. A partnerségi megállapodás megkötése is bizonyítja a First Data elkötelezettségét az iránt, hogy úttörő szerepet játsszon az ágazatban az egyesült államokbeli EMV-migráció előkészítése terén, és ügyfelei számára világszínvonalú termékeket biztosítson."

"Ez a megállapodás megszilárdítja vezető pozíciónkat az Egyesült Államok EMV-piacán" - fejtette ki Didier Lamouche, az Oberthur Technologies vezérigazgatója. "A First Data egyesült államokbeli EMV-piaci pozíciója és kapcsolatrendszere révén ideális partner az Oberthur Technologies számára az EMV megoldások egyesült államokbeli kártyakibocsátókhoz való eljuttatásában. Ugyanakkor az, hogy a vezető kártyafeldolgozó cég a mi technológiánkat választotta egy ilyen nagyságrendű projekt partnerségi együttműködés során való megvalósításához további bizonyítéka az Oberthur Technologies fejlesztések felgyorsítására és új piaci lehetőségek kiaknázására irányuló erőfeszítései sikerének."

A First Data több mint egy évtizede támogatja az EMV technológiát. A társaság 1999. óta rendelkezik nemzetközi szintű jóváhagyással EMV tranzakciók feldolgozására. A First Data számos egyesült államokbeli kártyakibocsátó EMV chipkártya portfóliójának perszonalizációját végezte el, mióta az Egyesült Államokban elkezdődött az EMV-migráció. A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy sikeresen lefolytatta a MasterCard Maestro EMV ATM tranzakciók feldolgozását lehetővé tévő tesztelését.

Az Oberthur Technologies több mint 10 éve folyamatos beruházásokkal bővíti egyesült államokbeli tevékenységét. Az EMV-migrációra való felkészülés jegyében a cég az USA-ban két perszonalizációs központot és egy gyártó létesítményt alakított ki. Erőfeszítéseit 2013-ban tovább fokozta, és jelentős beruházásokat hajtott végre gyártási és kártyamegszemélyesítési erőforrásainak fejlesztése érdekében.

Az Oberthur Technologies jelenleg teljes körű kiszervezett perszonalizációs szolgáltatásokat biztosít a First Data számára az Egyesült Királyságban.


Amit az Oberthur Technologies-ről tudni kell

Az Oberthur Technologies a világ egyik vezető vállalata a biztonságtechnológiai ágazatban: termékei és szolgáltatásai közt szerepel a rendszerfejlesztés, intelligens kártyákkal (bankkártyák, SIM kártyák, adatkártyák [hozzáférési kártyák], NFC chipkártyák  ), valamint hagyományos és elektronikus biztonsági azonosító dokumentumokkal (személyigazolvány, útlevél, egészségügyi kártya) kapcsolatos megoldások és szolgáltatások. Az 1984-ben alapított Oberthur Technologies 6000 alkalmazottat foglalkoztat. Az Oberthur Technologies 5 kontinensen működő 50 értékesítési irodából álló nemzetközi hálózata 140 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.
További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.oberthur.com. (folyt.)



2013. november 19., kedd 09:27

A First Data és az Oberthur Technologies hosszú távú stratégiai technológiai és kereskedelmi partnerségi megállapodást írt alá (2. rész)
    

    Amit a First Data-ról tudni kell

Szerte a világon a nap minden másodpercében a First Data biztonságos, gyors és felhasználóbarát fizetésitranzakció-bonyolítási szolgáltatásokat biztosít kereskedők, pénzintézetek és azok ügyfelei számára. A First Data kiterjedt termékportfóliójával és alapos szaktudásával támogatja ügyfeleit bevétel- és profitnövelési erőfeszítéseik megvalósításában. Történjen a fizetés betéti kártyával vagy hitelkártyával, ajándékkártyával, csekkel vagy mobiltelefonnal, online vagy a pénztárnál, a First Data minden esetben többet nyújt egyszerű tranzakció-feldolgozási szolgáltatásnál. További információk a vállalatról a FirstData.com internetes címen, valamint a Twitter-en, a LinkedIn-en, a Facebook-on és a YouTube-on találhatók.

Kapcsolat:
Médiakapcsolat:
Oberthur Technologies
Audrey Besnardeau, Tel: +33 1 78 14 76 75
a.besnardeau@oberthur.com
vagy
FTI Consulting Strategic Communications
Yannick Duvergé, Tel: +33 1 47 03 68 65 / +33 6 74 91 48 05
yannick.duverge@fticonsulting.com
vagy
Kim Graber, 303-967-5172
First Data
kimberly.graber@firstdata.com


Forrás: Oberthur Technologies

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.