OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 7., csütörtök 09:37

A Mobli bejelentette, hogy stratégiai befektetési megállapodást kötött az América Móvil-lal
    Tel-Aviv, Izrael, 2013. november 7., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az ügylet részét képezi egy üzleti együttműködési megállapodás is, amelynek célja a képmegosztó alkalmazás eljuttatása több millió latin-amerikai felhasználóhoz - A multiplatformos közösségi mobilfénykép- és videómegosztó, a Mobli (www.mobli.com) ma bejelentette, hogy az amerikai kontinens vezető integrált távközlési szolgáltató vállalata, az América Móvil (NYSE: AMX) stratégiai befektetőként tulajdonrészt szerzett a Mobli-ban a cég 60 millió USA dollár értékű részvényértékesítési tranzakciója keretében, és ugyanakkor üzleti együttműködési megállapodást írtak alá, amelynek célja a Mobli innovatív termékeinek eljuttatása az América Móvil mobileszköz-használóihoz.

    "A mobil eszközökről való hozzáférés jelentős mértékben kitágítja hétköznapi világunkat, és új, eddig ismeretlen élményekkel gazdagítja a felhasználókat szerte a világon. A Mobli kiemelkedő technológiai megoldásokkal rendelkezik, és a stratégiai partneri kapcsolat lehetővé teszi az América Móvil számára, hogy újabb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokkal álljon felhasználói rendelkezésére az amerikai kontinensen" - fejtette ki Carlos Slim D úr. "A Mobli csapatának rendkívüli hozzáértését dicséri ennek a hatékony és innovatív terméknek a létrehozása."

A 2011-ben alapított Mobli egy multiplatformos fénykép- és videómegosztó közösség, amelynek célja az azonos érdeklődésű emberek közti kapcsolatok létrejöttének elősegítése azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára emberek, hashtag-ek és akár helyszínek követését is közvetlenül a feed-ig.

"Ez egy rendkívül fontos mérföldkő a Mobli számára - és egyben felhasználóink, befektetőink és alkalmazottaink számára is. Kiemelkedő lehetőséget biztosít a Mobli-nak és ugyanakkor nagyobb felelősséget is a további technológiai fejlesztéseket és bővítéseket illetően" - nyilatkozta Moshe Hogeg, a Mobli alapítója és vezérigazgatója. "Az América Móvil és cégünk közt létrejött stratégiai partneri kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy elérhessünk Latin-Amerikában egy több millió felhasználót tömörítő, hatalmas közösséget."

"A Mobli a felhasználói számára kialakított rendkívüli megoldásaival kétséget kizáróan bizonyította, hogy feltétlenül elkötelezett a technológiai fejlesztés iránt, és ez a partnerség mindegyik fél számára lehetővé teszi, hogy azokra a területekre összpontosítson, amelyeken a legerősebb, és tovább javítsa a felhasználók számára nyújtott szolgáltatásai minőségét" - magyarázta Kenges Rakishev, a Mobli elnöke.

Ez a stratégiai befektetés lehetővé teszi a Mobli számára, hogy bevezesse és folyamatosan bővítse vizuális keresőprogramját, amelynek segítségével a felhasználók mások szemével láthatják a világot, és a korábbi képeket végiglapozva visszaléphetnek az időben.

"Mindig is izgatott a Mobli küldetéseként választott lehetőség, az, hogy vizuális információk, képek megosztása révén kapcsolat jöhessen létre az emberek között. A mai bejelentés számomra azt jelenti, hogy egy rendkívül nagy felhasználói közösség részesülhet a felfedezés és megosztás hihetetlen élményében" - mesélte Leonardo DiCaprio, a Mobli befektetője és tanácsadója.


Amit a Mobli-ről tudni kell

A Mobli a fényképek és videók rögzítésének és a barátokkal és a nagyvilággal való megosztásának modern módja, amely kiemelkedő vizuális effektusokat biztosít. A Mobli segítségével a felhasználók figyelemmel kísérhetik hasonló érdeklődésű vagy adott helyen élő egyének és közösségek életének eseményeit, vagy akár kapcsolatba is léphetnek velük. A Mobli küldetése az, hogy vizuális összeköttetést létesítsen az emberek közt a Földön, mely révén a felhasználók mások szemével láthatják a világot és részesei lehetnek embertársaik élményeinek.

További információk:
https://www.mobli.com
https://www.facebook.com/moblimedia
https://twitter.com/mobli


Kapcsolat
Blonde 2.0 for Mobli
Jonah Balfour, +972-3-6771133
Jonah@blonde20.com

Forrás: Mobli


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.