OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 7., csütörtök 09:31

A Harris Corporation és a BT együttműködése az egészségügyi és a szociális ellátás összehangolt működtetésének javítása érdekében az Egyesült Királyságban (1. rész)
    Melbourne, Florida állam és Washington, 2013. november 7., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az együttműködés fő területei: A Harris lesz a BT portálszolgáltatója./A társaság klinikai integrációs platformja összekapcsolja az egészségügyi és szociális ellátást biztosító szervezeteket./A cél egy hatékonyabb, hatásosabb és összehangoltan működő egészségügyi és szociális ellátó közösség kiépítése.

    A BT, amely a világ egyik legnagyobb, hírközlési szolgáltatásokat és megoldásokat biztosító piacvezető vállalata, egy nemzetközi hírközlési és informatikai céget, a Harris Corporationt (NYSE:HRS) választotta ki arra, hogy klinikai portál megoldásokat biztosítson az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának (National Health Service [NHS]) égisze alatt, illetve a szélesebb értelemben vett állami szektor keretei közt működő, egészségügyi és szociális ellátást biztosító szervezetek számára.

A Harris összekapcsolja klinikai integrációs platformját a BT infrastruktúrájával és építőelemeivel annak érdekében, hogy jobb interoperabilitás jöhessen létre az NHS egészségügyi és szociális ellátó szervezetei között. Ez az integrált megoldás lehetővé teszi az ellátó szervezetek és a betegek számára, hogy hozzáférjenek a meglévő rendszerekben tárolt információkhoz, melyek segítségével optimalizálható a betegellátás, és ugyanakkor mérsékelhetők a költségek.

"Az Egyesült Királyságban a betegek és az ellátók egyaránt számos kihívással szembesülnek a különböző egészségügyi és szociális ellátó rendszerek közti adatátvitel, adatmegosztás során" - magyarázta Dr. Vishal Agrawal, a Harris Healthcare Solutions elnöke. "Cégünk klinikai integrációs platformja és a BT által biztosított megoldások összekapcsolása hozzájárul az egészségügyi és szociális ellátási informatikai rendszerek közti interoperabilitás megvalósulásához, az NHS ellátórendszere minden szintjének, azaz a betegek teljes ellátási útjának lefedéséhez."

A Harris testre szabható, könnyen kezelhető, modern biztonsági megoldásokkal védett internetes portálokat egyesítő klinikai integrációs platformja révén a betegek és az ellátók egyetlen ponton keresztül férhetnek hozzá a számukra szükséges összes információhoz. A platform beutalókezelési komponense nyomon követi a beteg ellátásának teljes folyamát, magas szintű védelmi funkciókkal rendelkező üzenetközvetítő modulja pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonságosan küldhessenek és kaphassanak elektronikus egészségügyi adatokat tartalmazó üzeneteket.

"Nagyon örülünk, hogy a Harris-szel közösen munkálkodhatunk azon, hogy a betegek kerüljenek az ellátórendszerek középpontjába az Egyesült Királyságban és szerte a világon. A BT interoperabilitást biztosító megoldásának kidolgozása során a Harris-szel együtt erőfeszítéseinket az ellátás minőségének javítására, és a költségek csökkentésére összpontosítottuk" - fejtette ki Ian Dalton, a BT Global Health egységének elnöke. "Közös célunk az egészségügyi és szociális ellátó szervezetek segítése abban, hogy hatékonyabb, összekapcsolt és összhangban működő közösséggé váljanak, és létrejöhessen egy új, modern ellátórendszer."

A klinikai alkalmazások összekapcsolhatósága, együttműködése és az intelligens technológiák terén vezető szerepet játszó Harris az interoperabilitást biztosító megoldások teljes skáláját biztosítja, ideértve az informatikai infrastruktúrát és eszközkezelést, a klinikai munkafolyamatokat és analitikát, az egészségügyi információk cseréjét és a képalkotó eljárásokat. A Harris megoldásai gondoskodnak arról, hogy a megfelelő információ biztonságosan jusson el az ellátás helyére a megfelelő személyhez, az adatok titkosságának megőrzésével, a megfelelő időben, a megfelelő eszköz segítségével, miáltal javul az egészségügyi ellátás minősége, az adatbiztonság, a hatékonyság és az eredményesség, és csökkennek a kapcsolódó költségek. (folyt.)



2013. november 7., csütörtök 09:32

A Harris Corporation és a BT együttműködése az egészségügyi és a szociális ellátás összehangolt működtetésének javítása érdekében az Egyesült Királyságban (2. rész)
    Melbourne, Florida állam és Washington, 2013. november 7., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a BT-ről tudni kell

A BT a világon az egyik legnagyobb, hírközlési szolgáltatásokat és megoldásokat biztosító piacvezető cég, amely több mint 170 országban áll ügyfelei rendelkezésére. Fő tevékenységei közé tartozik nemzetközi hálózati IT szolgáltatások biztosítása; helyi, nemzeti és nemzetközi távközlési szolgáltatások nyújtása magánszemélyek, vállalatok és mobileszköz-felhasználók számára; szélessávú és internetes alapú termékek és szolgáltatások és konvergált vezetékes/mobil termékek és szolgáltatások nyújtása. A BT négy fő divízióval rendelkezik: BT Global Services, BT Retail, BT Wholesale és Openreach. A 2013. március 31-ével végződő pénzügyi évben a BT Group mérleg szerinti bevétele 18.103 millió angol font, adózás előtti eredménye 2.315 millió angol font volt. A British Telecommunications plc (BT) a BT Group plc 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, amely gyakorlatilag a BT Group összes eszközét és üzletágát magában foglalja. A BT Group plc a Londoni és New Yorki Értéktőzsdén jegyzett vállalat.


Amit a Harris Corporation-ről tudni kell

A Harris nemzetközi hírközlési és informatikai szolgáltató vállalat, amely több mint 125 országban szolgálja ki kormányzati és vállalati ügyfeleit. A társaság, amelynek központja Melbourne városában, Florida államban található, megközelítőleg 5 milliárd USA dollár éves bevétellel rendelkezik, és mintegy 14.000 alkalmazottat foglalkoztat - köztük 6.000 mérnököt és tudóst. A Harris elkötelezett a csúcstechnológiát képviselő, kategóriájában a legjobbnak számító assured communications® (biztonságos hírközlést lehetővé tévő) rendszerek és szolgáltatások kialakítása iránt. További információk a Harris Corporation-ről a következő internetes címen találhatók: harris.com.


Kapcsolat
Eileen Cassidy Rivera, 703-610-4216
Harris Healthcare Solutions
eileen.rivera@harris.com
vagy
Jim Burke, 321-727-9131
Harris Corporation
jim.burke@harris.com

Forrás: Harris Corporation


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.