OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 29., kedd 12:22

Magyar világújdonság: üdv a 3D VoIP videohívások világában
    Debrecen, 2013. október 29., kedd (OTS) - Magyar cég fejlesztése révén válik lehetővé a világon elsőként a VoIP alapú 3D videohívások lebonyolítása. A debreceni székhelyű Ozeki szoftvereivel az on-line 3D videoközvetítések is új szintre lépnek, ami elsősorban a sportközvetítések, a termékbemutatók és a felnőtt filmipar látványvilágának jelentős fejlődésében mutatkozik majd meg.

    Az Ozeki Informatikai Kft. a mai napon bejelentette, hogy saját fejlesztésű szoftver terméke, az Ozeki Phone System XE, a világon elsőként képes 3D videohívások lebonyolítására. A jövőbe mutató, 3D VoIP technológiát alkalmazó szoftver teljes egészében a debreceni székhelyű magyar vállalat fejlesztése.

    Az Ozeki fejlesztésével elérhetővé vált, hogy a 3D video telefonhívások az Interneten keresztül történjenek, ezért a felhasználók számára a szolgáltatás akár díjmentesen is biztosítható lesz. A technológia működtetéséhez szükséges Ozeki Phone System XE szoftvert várhatóan VoIP telefonszolgáltatók és on-line video tartalomszolgáltatók fogják megvásárolni, akik egy része a 3D videohívást minden bizonnyal ingyenesen teszi majd elérhetővé ügyfelei számára.

    3D video telefonhívást az Ozeki Software-rel bármilyen Windows PC-ről lehet kezdeményezni. Mindössze két átlagos USB-s webkamera, és egy Red-Cyan 3Ds szemüveg szükséges hozzá. A hívást PC-n, mobiltelefonon, vagy akár egy Internet böngészőben is lehet fogadni. A rendszer nagy előnye, hogy a 3D video képet és a hozzá tartozó hangot, egy időben akár több böngészőben is lehet élőben nézni és hallgatni. Ez elsősorban a sportközvetítések és a termékbemutatók területén növeli a rendszer használhatóságát.

    A VoIP szolgáltatóknak a 3D videohívásokhoz és videoközvetítésekhez az Ozeki Phone System XE szoftveren és egy Windows Serveren kívül másra nincs szükségük. Az új technológiára alapozva várhatóan több startup vállalkozás fog olyan innovatív ötletekkel  és lélegzetelállító szolgáltatásokkal előállni, ami a mai két dimenziós video hívások világában még elképzelhetetlen.

Bővebb információk a 3D VoIP videotelefonálásról: http://www.ozekiphone.com/3d

Amit az Ozekiről tudni érdemes

    A magyar tulajdonú Ozeki Informatikai Kft. a világ egyik leginnovatívabb szoftverfejlesztő cége a VoIP telefonrendszerek és a mobil üzenetküldő rendszerek terén. Az Ozeki telekommunikációs termékeit világszerte használják üzleti vállalatok és szervezetek. A debreceni székhelyű cég dinamikusan növekszik, és nagyon prosperatív jövő előtt áll Magyarország legjobb szoftverfejlesztő csapatának köszönhetően.

További információk az Ozekiről: www.ozekiphone.com

Elérhetőség további kérdések esetén:

Rábai Gyula, ügyvezető, Ozeki Informatikai Kft., gyula.rabai@ozeki.hu, tel: 06 52 532 731
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.