2024. április 18. csütörtök

2013. október 25., péntek 13:24

Ismét felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft!
    Budapest, 2013. október 25., péntek (OTS) - Két egymást követő évben is kiemelkedett a közép-európai technológiai cégek közül a GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft, akik tavaly a 17., idén a 28. helyet szerezték meg a rangos listán.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Deloitte 14. alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, a cégeket a megelőző öt éves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják, ezért is kiemelkedő eredmény két egymást követő évben is bekerülni a Fast 50 szereplői közé.

Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezetője szerint az eredmény többek között annak köszönhető, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítanak az ügyfeleknek, s a felmerülő igényeiket veszik alapul a termékfejlesztések során. Kompromisszumok nélküli megoldásaiknak köszönhetően az iData Kft neve és az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer egyértelmű pozícionálást jelentenek a járműkövetésben, az üzemanyagfogyás figyelésben, vagy az útdíj bevallása során a megtakarításokra vágyó gépjárműflottával rendelkező cégek számára.

www.itrack.hu,www.facebook.com/jarmukovetes,www.utdij.info