OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. október 25., péntek 13:24

Ismét felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft!
    Budapest, 2013. október 25., péntek (OTS) - Két egymást követő évben is kiemelkedett a közép-európai technológiai cégek közül a GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft, akik tavaly a 17., idén a 28. helyet szerezték meg a rangos listán.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20131025_001.jpg

A Deloitte 14. alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, a cégeket a megelőző öt éves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják, ezért is kiemelkedő eredmény két egymást követő évben is bekerülni a Fast 50 szereplői közé.

Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezetője szerint az eredmény többek között annak köszönhető, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítanak az ügyfeleknek, s a felmerülő igényeiket veszik alapul a termékfejlesztések során. Kompromisszumok nélküli megoldásaiknak köszönhetően az iData Kft neve és az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer egyértelmű pozícionálást jelentenek a járműkövetésben, az üzemanyagfogyás figyelésben, vagy az útdíj bevallása során a megtakarításokra vágyó gépjárműflottával rendelkező cégek számára.

www.itrack.hu,www.facebook.com/jarmukovetes,www.utdij.info
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.