OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 22., kedd 09:48

Az Eppendorf bejelentette, hogy engedélyt kapott 2. biobiztonsági szintű fertőző betegségekkel kapcsolatos kutatások folytatására Connecticut államban
    Enfield, Connecticut állam , 2013. október 22., kedd (Business Wire/OTS) - Az Eppendorf nagy örömmel jelentette be, hogy Connecticut államtól engedélyt kapott 2. biobiztonsági szintű (BL2) fertőző betegségekkel kapcsolatos kutatások végzésére. Ennek köszönhetően nagy mértékben bővülnek az Eppendorf enfieldi létesítményében működő kutató-fejlesztő laboratórium lehetőségei: részletesebb kutatási terveket kínálhat ügyfelei számára, és bővítheti tevékenységeit. "Szeretnénk kiterjeszteni az őssejtek biofolyamatai terén végzett kutatásainkat a pluripotens őssejtekre (IPSC-k) is" - ismertette a laboratórium terveit Dr. Ma Sha, a Műszaki alkalmazásokért felelős igazgató. "Ugyanakkor aktívan keressük az őssejt-biofolyamatok kutatása terén kínálkozó ágazati vagy ágazati/akadémiai együttműködési lehetőségeket is."

    Az IPSC-k létrehozása során vírusokat használnak arra, hogy újraprogramozó géneket juttassanak be normál sejtekbe, melynek következtében azok őssejtekké alakulnak át. Ezek az őssejtek ezután felhasználhatók a klinikai kutatások során betegségek vagy sérülések kezelésére. A www.clinicaltrials.gov internetes oldalon több száz ilyen sejteket alkalmazó klinikai kutatás felsorolása található. A klinikai vizsgálati piacon rendkívül nagy az érdeklődés ezek iránt a vizsgálatok iránt, és a sikeres vizsgálatok esetében felmerül az igény az előállítási folyamat ipari méretekre szabására. Az Eppendorf bioreaktor termékportfóliója, amelynek részét képezi a New Brunswick™ CelliGen® BLU is, alkalmas az ipari szintű előállítási követelményeknek is megfelelő nagyléptékű őssejttenyésztési igények kielégítésére.

Bővebb információkért kérjük kattintson ide
http://newbrunswick.eppendorf.com

New Brunswick Scientific
newbrunswick@eppendorf.com


Amit az Eppendorfról tudni kell

1945. óta az Eppendorf márkanév az ügyfél-orientált folyamatok és innovatív termékek (folyadékok, sejtek és minták kezelésére szolgáló laboratóriumi eszközök és fogyóeszközök) szinonimájának számít. Ma az Eppendorf és 2700 alkalmazottja szakértőként és tanácsadóként szolgálja ügyfeleit, egyedülálló tudásával és tapasztalataival támogatva a laboratóriumokat és kutatási intézményeket szerte a világon. További információkért az Eppendorfról kérjük, látogasson el az alábbi internetes címre: www.eppendorf.com

Az Eppendorf® az Eppendorf AG, Németország bejegyzett védjegye. A New Brunswick™ az Eppendorf AG, Németország bejegyzési eljárás alatt álló védjegye. A CelliGen® is a New Brunswick Scientific, Co, Inc., USA bejegyzett védjegye.

Fényképek/Multimédia galéria az alábbi internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131021005020/en/
Az Eppendorf enfieldi laboratóriuma által készített fénykép humán mezenchimális őssejtekről (hMSC-k) (Fénykép: Business Wire)

Kapcsolat:
Eppendorf
Thomas A. Burke, 860-253-6669
Marketing Communications Manager

Forrás: Eppendorf


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.