OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 17., csütörtök 10:30

FxPro SuperTrader - Áttörést jelentő befektetési platform
    London, 2013. október 17., csütörtök (Business Wire/OTS) - A 100%-osan ügynökségi modellt követő FX bróker, az FxPro Group Ltd (FxPro), ma bejelentette, hogy ügyfelei rendelkezésére bocsátja az új, csúcstechnológiát képviselő befektetési platformját, az FxPro SuperTrader*. A platform lehetővé teszi a kereskedők számára deviza befektetéseik diverzifikálását a vezető kereskedők (az ún. "trade leader"-ek) egy elit csoportjától származó, magas teljesítményű stratégiákat tartalmazó portfóliók létrehozása révén.

    Az innovatív ügynökségi modell alkalmazásával az FxPro rendkívül sikeresen hangolja össze ügyfelei érdekeit saját érdekeivel. Az FxPro SuperTrader, az első olyan befektetési platform, amely teljes mértékben az ügynökségi modell által biztosított, érdekütközéseket kiküszöbölő megbízás-végrehajtáson alapul, a cég ügyfélközpontú, átlátható kereskedési filozófiájára épül. Az FxPro azt szeretné, hogy ügyfelei nyereséget érjenek el , amihez olyan modern eszközöket biztosít, mint a kereskedési eredményesség javítása érdekében kifejlesztett FxPro SuperTrader.

Az FxPro SuperTrader segítségével a befektetők:
    - Valós időben elemezhető a stratégiák eredményessége, teljesítménye, kockázati besorolása, és a másolt stratégia adatait;
    - Hatékonyan allokálható a befektetésre szánt tőke az FxPro által szigorú ellenőrzésnek alávetett FX stratégiák között;
    - Eloszthatja befektetésre szánt tőkéjét több stratégiába egyidejűleg, vagy figyelemmel kísérheti a "figyelőlista" segítségével;
    - Kezelheti kockázatát veszteség maximum beállításával, valamint beállíthatja az árfolyam emelkedését követő profit védelmet a nyereség biztosítása érdekében.

A jóváhagyott kereskedési vezetők stratégiáit folyamatosan monitorozzuk a hitelesség és a teljesítményre vonatkozó követelmények teljesülésének biztosítása céljából. A könnyű használhatóság és az úttörő megoldásokat alkalmazó kockázatkezelési funkció révén az FxPro legújabb kereskedési eszköze kiemelkedik a versenytársak által kínált kereskedési platformok közül.

"A sikeres befektetés lényege az, hogy a kockázatmérséklés érdekében diverzifikáljuk befektetéseinket, azaz minél többféle eszközkategória szerepeljen befektetési portfóliónkban. Az FxPro SuperTrader lehetővé teszi ügyfeleink számára a hatékony kockázatkezelést azáltal, hogy ügyfeleink meghatározhatják a kulcsfontosságú kockázati paramétereket, mielőtt gyorsan és könnyen befektetést indíthatnak nyereséges FX kereskedési stratégiákba. Ahogyan eddig is, az FxPro által alkalmazott ügynökségi modell révén ügyfeleink számára vezető likviditásszolgáltatók válogatott csoportjától a legjobb árak állnak rendelkezésére." Charalambos Psimolophitis, az FxPro vezérigazgatója.

*Kezdetekben az FxPro SuperTrader csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára lesz elérhető.


Megjegyzések a médiák számára

FxPro-ról

Az FxPro Group Limited a gyorsan növekvő devizakereskedési piac díjnyertes, ágazatvezető cége. A cég a legmodernebb kereskedési eszközökkel és a nap 24 órájában a hét 5 napján rendelkezésre álló, kimagasló színvonalú ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. Az FxPro Group Limited célja, hogy a humán erőforrásokba, az innovációba és a technológiai fejlesztésekbe való befektetései révén az ügyfelek elsőként válasszák a céget partnerként kereskedési ügyleteikhez.

Az FxPro UK Limited működését a következő hatóság engedélyezi és szabályozza az Egyesült Királyságban: Financial Conduct Authority (FCA), regisztrációs szám: 509956. Az FxPro Financial Services Limited működését a CySEC [Cyprus Securities and Exchange Commission] (078/07) engedélyezi és szabályozza.

http://www.fxpro.co.uk


Kockázati Figyelmeztetés

A CFD kereskedés, magas veszteséges kereskedési kockázatot hordoz.
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Angus Campbell, a PR részleg vezetője
FxPro
+44 (0) 20 7776 9720
Email: pr@fxpro.com

Source: FxPro Group Ltd

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.