OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 15., kedd 10:57

Már kapható az Eppendorf a BioBLU® egyszer használatos eszközcsaládja
    ENFIELD, Connecticut., 2013. október 15., kedd (Business Wire/OTS) - Az Eppendorf nagy örömmel jelentette be, hogy a nemrégiben indított "Mi tudjuk, mi a biofeldolgozás" (We know Bioprocessing) kampányának keretében összes egyszer használatos biofeldolgozási célú eszközének nevét BioBLU®-ra változtatja.

    A biotechnológia és az élettudományok témájában Európában évente megrendezett legjelentősebb eseményen, az idén október 8-a és 10-e között a németországi Hannoverben tartott 2013-as Biotechnika kiállításon útjára indított "Mi tudjuk, mi a biofeldolgozás" (We know Bioprocessing) kampánnyal az Eppendorf tovább szeretné erősíteni a vállalat biofeldolgozási piaci pozícióit: célja, hogy bemutassa az Eppendorfot, mint az ágazat egyik nemzetközi vezető vállalatát, és integrálja a New Brunswick™ és a DASGIP® termékeket az Eppendorf biofeldolgozási termékportfóliójába. A biofeldolgozási termékcsaládok integrálását szolgálja az új elnevezés, a BioBLU bevezetése is, amely alatt mostantól az összes egyszer használatos edényt forgalmazzák.

A New Brunswick és a DASGIP termékportfólió kombinálása által biztosított hatékonyság, valamint a bioreaktor-technológia és a polimergyártás terén fennálló erős szinergiák sikeres kiaknázásának köszönhetően az Eppendorf jelentős nemzetközi piaci pozíciókat szerzett, és a biofeldolgozási piacon nagy megbecsülésnek örvend ügyfelei körében.

Az Eppendorf átfogó, skálázható rendszereket szállít vevőinek, amelyek a legújabb kutatás-fejlesztési eredmények alapján kidolgozott, és rövid határidőn belül gyártásba kerülő, számos űrtartalmi igényt kielégítő, autoklávozható, egyszer használatos és helyben sterilizálható (sterilizable-in-place [SIP]) edények széles skáláját biztosítják egyetlen szállítótól. Az Eppendorf nemzetközi értékesítési és szolgáltatói csapata által forgalmazott, az élettudományi termékek piacán szerzett, 70 évre visszanyúló tapasztalatok és szakértelem alapján kifejlesztett biofeldolgozási megoldások a cég vevői számára számos hasznos eszközt biztosítanak, kezdve a merevfalú, egyszer használatos kevertetett tankreaktorok széles skálájától (65 ml-es töltési mennyiségtől egészen 40 literes űrtartalomig, ideértve a töltöttágyas (packed bed) változatokat, valamint a mikrobiológiai alkalmazásokhoz használatos modelleket is), az átfogó adatkezelő szoftvereken át, az adapterkészletekig és a régebbi típusú, örökölt berendezésekkel való kompatibilitást biztosító szoftvermegoldásokig, amelyek vevők általi használatát nemzetközi oktató/képző és gyakorló laboratóriumi háttér segíti.


Amit az Eppendorfról tudni kell

1945. óta az Eppendorf márkanév az ügyfél-orientált folyamatok és innovatív termékek (folyadékok, sejtek és minták kezelésére szolgáló laboratóriumi eszközök és fogyóeszközök) szinonimájának számít. Ma az Eppendorf és 2700 alkalmazottja szakértőként és tanácsadóként szolgálja ügyfeleit, egyedülálló tudásával és tapasztalataival támogatva a laboratóriumokat és kutatási intézményeket szerte a világon. További információkért az Eppendorfról kérjük, látogasson el az alábbi internetes címre: www.eppendorf.com

Az Eppendorf®, az Eppendorf logo és a BioBLU® az Eppendorf AG, Németország bejegyzett védjegye. A New Brunswick™ az Eppendorf AG, Németország bejegyzési eljárás alatt álló védjegye. A DASGIP®   DASGIP Information and Process Technology GmbH, Juelich, Németország bejegyzett védjegye.


Fényképek/Multimédia galéria az alábbi internetes címen áll rendelkezésre:: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131014005155/en/
BioBLU(R) egyszer használatos edények (Fénykép: Business Wire)


Kapcsolat:
Eppendorf
Thomas A. Burke, 860-253-6669
Marketing Communications Manager

Forrás: Eppendorf

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.