OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 26., csütörtök 09:27

EUROSPINE - Meghívó nemzetközi sajtókonferenciára - 2013. október 2. - Liverpool//"Minőség-ellenőrzés a gerincbántalmak kezelésében"
    Liverpool/Egyesült Királyság, 2013. szeptember 26., csütörtök (APA/OTS) - Liverpool első alkalommal lesz 4 napon át a gerincbántalmakkal kapcsolatos nemzetközi kutatások európai központja: több mint 3000 szakértő, neves sebész, egészségügyi és ágazati szakember találkozik a városban az EUROSPINE 2013. október 1-én kezdődő éves kongresszusán. Az éves összejövetel a legfontosabb európai fórum, ahol ortopéd, baleseti és idegsebészek, valamint konzervatív kezeléseket végző orvosok és különféle egyéb tudományágak képviselői, például mérnökök és biológusok gyűlnek össze, hogy megosszák egymással legfrissebb kutatási eredményeiket.

    Az Európai Gerincgyógyászati Társaság (EUROSPINE) célja az, hogy ösztönözze a gerincbetegségekkel és ehhez kapcsolódó problémákkal foglalkozó kutatások, a megelőzés és a kezelés terén szerzett új ismeretek és áttörést jelentő ötletek megosztását, és a további fejlődés biztosítása érdekében koordinálja az európai országokban e téren tett erőfeszítéseket.

Különleges téma: "Minőség-ellenőrzés a gerincbántalmak kezelésében". Az Egyesült Királyságban az egészségügyi szolgáltatásvásárlást felügyelő országos testület, a National Health Service Commissioning Board nemrégiben bejelentette, hogy idén publikálásra kerül a különféle szakterületeken végzett műtéti beavatkozások mortalitási rátája és egyéb kimeneteli adatai. A brit sebészek által végzett gerincműtétek kimeneteli adatai várhatóan 2013 végén/2014 elején jelennek majd meg, és az Ortopéd és Idegsebészeti Társaságok szerte az Egyesült Királyságban azt vizsgálják, hogyan állítható össze ez az adathalmaz: milyen adatokat kellene szerepeltetni a jelentésben, mit takarnak az adatok, segíti-e a jelentés a jobb minőségi színvonal elérését, illetve gátolja-e az innovációt, hogyan fogadja majd a szakma a jelentést a többi európai országban? Az idei sajtókonferencián hét európai orvosszakértő beszél majd legfrissebb kutatásairól és válaszol a témában feltett kérdésekre.
 
 
Nemzetközi sajtókonferencia
Dátum: szerda, 2013. október 2.
Idő: 11:00 óra
Helyszín: ACC, Liverpool, Egyesült Királyság | 11A terem
Nyelvek:  angol, német, francia, spanyol, török
Fénykép:  díjmentes fényképezési és videószolgáltatás biztosított
 
Részt vevő professzorok:   Dr. Ferran Pellisé (Spanyolország), Dr. Philip J. Sell (Egyesült Királyság), Dr. Tim Pigott (Egyesült Királyság), Dr. Martin Wilby (Egyesült Királyság), Dr. Haluk Berk (Törökország), Dr. Jörg Franke (Németország), Dr. Everard Munting (Belgium)
 
Kötelező regisztrációt követően az akkreditált médiaképviselők számára a belépés ingyenes:
Jonathan Weatherill-Hunt
Press Officer, APACE P.L.C.
 
Email:    eurospine2013@apace.com
Telefon:  +44 151 324 6000
Internet:     www.eurospine.org
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.