OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 18., szerda 13:56

Megerősíti magyarországi jelenlétét a paysafecard.com Wertkarten AG
    Bécs, 2013. szeptember 18., szerda (APA/OTS) - Egy ideje már Magyarországon is kapható a bécsi székhelyű paysafecard.com Wertkarten AG előre kifizetett online fizetőeszköze. Értékesítési partnereinknek, mindenekelőtt az OMV-nek, valamint helyi disztribúciós partnereinknek, a Lapkernek és a Cardnetnek köszönhetően a paysafecard.com Wertkarten AG termékei Magyarország teljes területén elérhetővé váltak.

    Elsősorban a piac gazdasági növekedési potenciálja miatt döntött úgy a vállalat, hogy tovább erősíti jelenlétét Magyarországon.

Michael Müller, a paysafecard.com Wertkarten AG vezérigazgatója a következőképpen nyilatkozott: "Magyarországon körülbelül 8 millió ember - a lakosság 90%-a - nem rendelkezik hitelkártyával. Ez a csoport érdekelt lehet egy biztonságos és bárki által hozzáférhető előre kifizetett internetes fizetőeszköz megvásárlásában. Az elmúlt néhány hónapban erős volt a jelenlétünk a piacon, és most azon dolgozunk, hogy pozíciónkat hosszú távon is megőrizzük, ezért további lépéseket teszünk a magyar piacon."

A paysafecard.com Wertkarten AG célzott online kampányt indít, hogy növelje ismertségét Magyarországon, és hogy tartósan pozícionálja az előre kifizetett internetes fizetőeszközt a célcsoportok körében.

A paysfacard.com Wertkarten AG ennek érdekében Magyarországon személyre szabott és magyar nyelvű ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, emellett az eladott paysafecardokon magyar forintban tünteti fel a kártya értékét, hogy a paysafecard vásárlóinak ne kelljen törődnie a pénznemek átszámolásával.


A paysafecardról
A paysafecard.com Wertkarten AG-t (a paysafecard group holdingja), a www.paysafecard.com-ot 2000-ben alapították Ausztriában és Németországban. Székhelye Bécsben található, a vállalat többek között Londonban, Düsseldorfban, Luzernben, New Yorkban, Mexikóvárosban és Buenos Airesben rendelkezik leányvállalattal. Alaptermékével, a paysafecarddal immár 33 ország több mint 450 000 értékesítési pontján van jelen világszerte. A paysafecard bárki által használható, előre kifizetett internetes fizetőeszköz; használatához nincs szükség sem hitelkártyára, sem bankszámlára. A fizetési tranzakció lebonyolításához elég megadni a paysafecard 16 számjegyű PIN-kódját. Segítségével 4000 webáruházban lehet fizetni. A vállalat a paysafecard, a YUNA és a Happy Schenkcard nevű termékekkel piacvezetővé vált Európában, és 2012-ben elnyerte a Paybefore Award "Best Digital Currency", valamint a Paybefore Award Europe "Most Innovative Prepaid Solution" díját, 2013-ban pedig a "Best Consumer Value" kategóriában is első helyezést ért el.

Legyen rajongónk a Facebookon: https://www.facebook.com/paysafecard
keressen meg minket a Google+-on:
https://plus.google.com/103693475073892908845/#103693475073892908845/ posts
és kövessen minket a Twitteren: https://twitter.com/paysafecard

Médiakapcsolat:
Robert Bauer, asoluto public + interactive relations | presse@paysafecard.com |
+4315333653-60
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.