2024. április 16. kedd

2013. július 16., kedd 10:13

A Rimini Street gratulál az InformationWeek magazin által Az év informatikai vezetőjévé megválasztott Alexandre Baulé-nek, az Embraer informatikai igazgatójának (1. rész)
    Las Vegas, 2013. július 16., kedd (Business Wire/OTS) - Baulé az elismerést az egyik vezető repülőgép- és űripari vállalatnak külső, harmadik félként nyújtott, költségcsökkentést és innovációt elősegítő támogatási szolgáltatások forradalmian újszerű módon való igénybe vételéért kapta.

A vállalati szoftverek (ideértve az SAP AG [NYSE:SAP] Business Suite and BusinessObjects szoftverét és az Oracle Corporation [NASDAQ: ORCL] Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, E-Business Suite, Oracle Database és Hyperion nevet viselő szoftverét) karbantartását és ügyfélszolgálati támogatását harmadik félként ellátó szolgáltatók közt vezető szerepet betöltő cég, a Rimini Street, Inc. gratulál Alexandre Baulé-nek, az Embraer SA. (NYSE: ERJ) informatikai igazgatójának, akit az InformationWeek magazin Brazíliában a költséghatékony megoldások kategóriájában az év informatikai vezetőjének választott. A rangos elismerést Baulé a Rimini Street harmadik félként nyújtott szolgáltatásának újszerű alkalmazásáért kapta, mely révén sikeresen elérte kitűzött célját: vállalata meglévő SAP rendszere éves karbantartási költségeit jelentős mértékben (50 százalékkal) csökkentette, és ugyanakkor magasabb színvonalú támogatási szolgáltatást tett elérhetővé cége számára az SAP szoftver használata során. A Rimini Street prémium kategóriájú szolgáltatáscsomagjának részét képezi a termékek testre szabásában nyújtott támogatás csakúgy, mint az adózási és szabályozási környezet változásait követő frissítések biztosítása azokban az országokban, ahol az Embraer-nek egységei működnek. Mióta 2011-ben az Embrear úgy döntött, hogy a szoftvertámogatási szolgáltatásokat az SAP helyett a Rimini Streettől rendeli meg, az Embraer SAP rendszerbe való befektetésének megtérülése is felgyorsult, és egyre több területen, egyre több célra és egyre hatékonyabban használja a vállalati szoftvert üzleti célkitűzései elérésének támogatására annak tudatában, hogy a jelenlegi verziót akár további 10 éven át alkalmazhatja anélkül, hogy folyamatosan frissítenie kellene.

A Rimini Street segíti az Embraert informatikai költségvetése jelentős mértékű csökkentésében, valamint abban, hogy a támogatási szolgáltatások színvonala folyamatosan emelkedjen

A Brazíliában, az Egyesült Államokban, Portugáliában, Franciaországban, Kínában és Szingapúrban több mint 18.000 alkalmazottat foglalkoztató Embraer a Boeing és az EADS után a világ harmadik legnagyobb repülőgépgyártó vállalata. A cég által előállított több mint 5.000 légijárművet 80 országban, öt kontinensen használják. A pénzügyi hatékonyság biztosítása érdekében végzett felmérés azt mutatta, hogy az Embraer informatikai hálózatának működtetési kiadásai és ERP (vállalatirányítási információs rendszer) szoftverének karbantartási költségei a teljes informatikai költségvetés 70 százalékát teszik ki, ezért a cég a költségek legalább 30 százalékos csökkentése érdekében úgy döntött, harmadik fél szolgáltatásait veszi igénybe e célokra.

Az Embraer 2011-ben az SAP helyett a Rimini Street-et kérte fel SAP rendszere támogatására az ár-érték arány javítása és a szolgáltatási színvonal emelésének biztosítása érdekében. A döntés eredményeként az Embraer éves SAP karbantartási kiadásai azonnal 50 százalékkal csökkentek. Ugyanakkor az Embraer általános megtakarításai jelentős mértékben növekedtek annak köszönhetően, hogy csökkenteni tudta a hagyományosan a szoftvertulajdonos által nyújtott drága támogatási és karbantartási szolgáltatásokkal kapcsolatos kiadásait a Rimini Street hatékonyabb, testre szabott támogató programjának igénybe vétele révén. A Rimini Street prémium kategóriás szolgáltatásai közé tartozik a hét minden napján 24 órán át, az év mind a 365 napján biztosított ("24X7X365") támogatás, az ügyfél számára Brazíliában kijelölt, helyi, közvetlen támogatást biztosító terméktámogatási mérnök (Primary Support Engineer [PSE]), az egyedi paraméterezés (testreszabás) támogatása külön díj felszámítása nélkül, valamint a meglévő szoftververzió támogatása minimum 10 évig anélkül, hogy kötelező frissítésekre kerülne sor. A Rimini Street karbantartási modelljének alkalmazására való átállással az Embraer egyben el tudta kerülni a szoftvertulajdonos támogatási modelljének használatához szükséges további, felesleges karbantartási erőforrások biztosításával járó kiadásokat is.

"A Rimini Street harmadik félként nyújtott terméktámogatási szolgáltatásainak igénybe vétele azonnali költségmegtakarítást eredményezett, és ugyanakkor nőtt a szolgáltatás színvonala, ami rendkívül ritka jelenség, és kiemelkedő teljesítményre utal az adott cég részéről" - fejtette ki Baulé. "További célkitűzésünk az ERP karbantartási költségeink 30 százalékkal való csökkentése volt - ehelyett több, mint 50 százalékos megtakarítást könyvelhettünk el. Ugyanakkor a Rimini Street által nyújtott SAP támogatási szolgáltatások használatára való átállás a vártnál rövidebb időt vett igénybe, és olyan zökkenőmentes volt, hogy felhasználóink szinte észre sem vették."

A fenti siker elismeréseként választotta az InformationWeek magazin Baulé-t Az év informatikai vezetőjévé a Pénzügyi teljesítmény kategóriában. Ami azonban ennél is fontosabb, az az, hogy Baulé lehetővé tette az Embraer számára a szolgáltatóváltás révén elért jelentős megtakarítások nyomán felszabaduló források olyan új, innovatív kezdeményezések támogatására való felhasználását, amelyek piaci versenyelőnyöket és nemzetközi üzleti növekedést biztosíthatnak a világ egyik legnagyobb repülőgépgyártója számára. Az Embraer vállalatirányítási eljárásai folyamatosan fejlődnek az üzleti igények minél jobb kielégítése céljából: hamarosan feláll az SAP rendszer Portugáliában, az Egyesült Államokban és esetleg további országokban is.(folyt.)

2013. július 16., kedd 10:14

A Rimini Street gratulál az InformationWeek magazin által Az év informatikai vezetőjévé megválasztott Alexandre Baulé-nek, az Embraer informatikai igazgatójának (2. rész)
    Las Vegas, 2013. július 16., kedd (Business Wire/OTS) -

Erős kereslet a Rimini Street által nyújtott támogatás iránt Brazíliában

Az Embraer mellett a Rimini Street már több nagy, Brazíliában működő cégnek is nyújt támogatást, és nemrégiben bővítette nemzetközi támogatási szolgáltatási tevékenységét az ágazatban veteránnak számító Anderson Aquino országigazgatóvá való kinevezése révén. A cég számos különféle területen, köztük támogatási, fejlesztési, adózási, jogi és szabályozási kérdésekben szakértő alkalmazotti gárdával rendelkezik Brazíliában, és tervei közt szerepel értékesítési és szolgáltatási személyzete létszámának további növelése a régióban.

"Szeretnénk gratulálni az Embraer-nek, Alexandre Baulé-nak és az általa vezetett informatikai csapatnak rendkívül figyelemre méltó teljesítményükért, valamint azért a jól megérdemelt elismerésért, amelyet informatikai innovátori tevékenységükért, az IT ágazatban előremutató megoldásaikért kaptak" - hallhattuk Seth Ravin-tól, a Rimini Street vezérigazgatójától. " A Rimini Street nagy örömmel segíti az Embraer-t általános informatikai célkitűzéseinek elérésében azzal, hogy jelentős csökkenést biztosít számára jelenlegi SAP rendszere karbantartási költségeiben anélkül, hogy kötelező frissítéseket írna elő, miközben gyors és magasabb színvonalú támogatási szolgáltatásokat nyújt ügyfelének, és így lehető válik, hogy az Embrear e megtakarításokat innovatív megoldások kidolgozásának finanszírozására fordítsa."

Baulé részt vesz a július 27-i élő internetes szemináriumon

Baulé csatlakozik a Rimini Street képviselőihez és Dave Rowe marketing igazgatóhoz, és velük együtt vesz részt a július 27-re, szerdára tervezett élő internetes szemináriumon, amelynek során beszélni fog arról, hogyan lehet ösztönözni az SAP alkalmazások stratégiai továbbfejlesztését harmadik felek által nyújtott támogatási szolgáltatások használatba vétele során. Ingyenes online regisztráció a következő internetes címen: http://www.riministreet.com/embraerwebinar-pr.

Amit a Rimini Street, Inc.-ről tudni kell

A Rimini Street a vállalati szoftverek terméktámogatását harmadik félként ellátó szolgáltatók közt vezető szerepet betöltő cég. A vállalat egy innovatív, díjnyertes program bevezetésével újrafogalmazta a vállalatoknak nyújtott terméktámogatási szolgáltatások jelentését: a program az összes terméktámogatási költség tekintetében 10 év alatt akár 90 százalékos költségmegtakarítást biztosít az Oracle és az SAP szoftverek felhasználóinak, beleértve az éves támogatási díj esetében érvényesülő 50 százalékos megtakarítást. A Rimini Street ügyfelei a következő 10 évben garantáltan tovább használhatják jelenlegi szoftververziójukat anélkül, hogy kötelező frissítéseket vagy migrálást kellene végrehajtaniuk. A gyakorlatilag minden ágazatot képviselő nemzetközi cégek, a Fortune 500-as listán szereplő óriások, a középmezőnybe tartozó vállalatok és az állami szektorban működő szervezetek közül több száz ügyfél választotta a Rimini Street-et, mint megbízható, független szolgáltatót. További információkért, kérjük, látogasson el a www.riministreet.com   internetes oldalra, vagy tárcsázza az USA-ban a 888-870-9692-as, illetve külföldről a +1 702-839-9671-es telefonszámot.

A Rimini Street és a Rimini Street logo a Rimini Street, Inc. védjegye. Minden egyéb cég- és terméknév az azt birtokló vállalat tulajdona. © 2013. Minden jog fenntartva.

Fényképek/Multimédia galéria elérhető a következő internetes címen: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130715005193/en/

Kapcsolat:
Rimini Street, Inc.
Alma Park, +1 323-229-7282
apark@riministreet.com

Forrás: Rimini Street, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.