OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. július 10., szerda 09:04

A Lyoness "Kincsvadászat" nyereményjátékának májusi nyertesei
    Graz, 2013. július 10., szerda (APA/OTS) - A kampány kezdete óta harmadszor kerül a 20.000 eurós készpénz fődíj a Cseh Köztársaságba. A Lyoness gratulál a májusi sorsolás 2.584 nyertesének is, akik összesen 125.000 euró értékben vihettek haza díjakat.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130710_001.jpg

Az első pillanatban az futott át az agyamon, hogy ez nem lehet igaz. Nem lehet ilyen szerencsém" - mesélt Vladimíra  . arról, hogy mire gondolt, amikor a díjat átvette a Lyoness prágai székhelyű cseh leányvállalata ügyvezető igazgatóitól, Andrea Trojanova-tól és Veronika Kubecova-tól. A játék kezdete óta Andrea és Veronika harmadszor örülhetett annak, hogy a 20.000 eurós fődíj egy cseh Lyoness taghoz került. Vladimíra  . úgy döntött, az összeggel lányát segíti a felnőtt élet első lépéseinek megtételében. A díjátadást megörökítette a Lyoness.TV Grazból érkező csapata, és a felvételt július 9-én közvetíti a Lyoness.TV (www.lyoness.tv). A "Kincsvadászat" nyereményjáték nyolcadik sorsolása 2.584 szerencsés nyertesének nevét a Lyoness saját televízióstúdiójában húzták ki közjegyző jelenlétében.

A Lyoness "Kincsvadászat" kampánya
A Lyoness egy évig tartó, "Kincsvadászat" elnevezésű kampánya 2012 októberében kezdődött. A nyereményjáték során a résztvevők virtuális kulcsokat gyűjtenek, és minél több ilyen kulcs van egy játékos birtokában, annál nagyobb az esélye arra, hogy elnyerje a 31.000 díj egyikét. A kulcsokat különféle módokon lehet megszerezni: kulcs jár a Lyoness Termékpartnereknél való vásárlásért, barátok bevonásáért a pénzvisszatérítési kártya használóinak körébe, valamint a Lyoness új, "Coin Rush" ("Érmeláz") elnevezésű Facebook-játékában való részvételért is. Az első kulcsot akkor kapja meg a játékos, amikor regisztrál a nyereményjátékban történő részvételre. A játék során kiosztott nyeremények összértéke (a "Kincs") 2.000.000 euró, amelyet 12 hónapon át havonta 125.000 euró értékű havi nyeremények, és az év végi sorsoláson egy 500.000 eurós fődíj formájában nyerhetnek el a játékosok. A játékban való részvétel, a Lyoness tagsághoz hasonlóan, ingyenes. A "Kincsvadászat" nyereményjátékra vonatkozó további információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.net/key internetes oldalra.

Amit a Lyoness-ről tudni kell
A Lyoness egy gazdasági szektorokon átívelő nemzetközi vásárlói közösség, amely egyben a partnervállalatok hűségprogramjaként is működik. Európa 33 országában, valamint az USA-ban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Katarban, Dél-Afrikában és a Csendes-óceán ázsiai térségében Hongkongban, Makaón, Ausztráliában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken egyaránt tevékenykednek leányvállalatai. Ma már világszerte több mint 3 millió tagja használja ki a tagság kínálta előnyöket a mintegy 29.000 Termékpartnernél bonyolított vásárlásai során. További információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.com internetes oldalra.

Sajtófotó:
A szerencsés nyertes: A májusi sorsolás fődíjának nyertese, a Cseh Köztársaságban élő Vladimíra  . (középen) családja körében átveszi a 20.000 euróról szóló csekket Veronika Kubecova-tól és Andrea Trojanova-tól (mindketten balra).  
Forrás: Lyoness.TV

Kapcsolat:
Silvia Weihs
Lyoness Management GmbH
Tel: +43 664-85 55 241
E-Mail: silvia.weihs@lyoness.ag
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.