OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 9., kedd 09:42

A McAfee elkészítette a Stonsoftra vonatkozó végleges tenderajánlatát, és késedelem nélkül ügyfelei rendelkezésére bocsátja a következő generációs tűzfalat
    Santa Clara, Calif, 2013. július 9., kedd (Business Wire/OTS) - A cég olyan mérföldkőhöz érkezett a Stonesoft felvásárlására irányuló folyamatban, amely nagy mértékben növeli biztonságitermék-portfóliájának értékét.

    A McAfee ma hírül adta, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett a Stonesoft Oyj felvásárlására irányuló folyamatban: elkészítette a május 6-án bejelentett tenderajánlat végleges változatát. A Stonesoft innovatív, nagyteljesítményű technológiai termékei teljes mértékben kielégítik a sok telephellyel rendelkező (és ezért megosztott vállalatinformatikai rendszereket igénylő) vállalatok jelenlegi és jövőbeli igényeit egyaránt, és világszínvonalú következő generációs tűzfala a Gartner által a vállalati hálózati tűzfalakról készített Mágikus négyzet (Magic Quadrant) elemzésben a jövőbe mutató termékek között (azaz a 'Visionary' kategóriában) szerepel. A tenderajánlat véglegesítése következtében a Stonesoft most már a McAfee vállalatcsoport tagjának számít, és így az összes Stonesoft termék és technológia a McAfee termékportfólió részét képezi.

A Gartner(i) szerint a vállalati hálózatbiztonsági eszközök piaca várhatóan 7,0 százalékos éves átlagos növekedési rátát (CAGR) ér el az elkövetkezendő öt éves időszakban, és forgalma 2017-re mintegy 11,4 milliárd USA dollárt tesz ki. A több mint 7200 alkalmazottat foglalkoztató McAfee, amelynek főtevékenysége hálózatbiztonsági eszközök fejlesztése és értékesítése, jelentős részesedést mondhat magáénak a hálózatbiztonsági eszközök piacán. A cég várakozásai szerint a Stonesoft felvásárlásának eredményeként a McAfee már a közeljövőben az egyik vezető vállalkozássá válhat a behatolásvédelmi technológiákat szolgáltató társaságok közt. A Stonesoft termékek és a McAfee széles körű termékportfóliójába tartozó technológiák integrálásának köszönhetően a felhasználó vállalatok ugyanakkor a McAfee egyéb biztonsági termékeinek előnyeit is élvezhetik.

"Az akvizíció egyértelmű versenyelőnyt biztosít aMcAfee számára a hálózatbiztonsági eszközök piacán, és erre már az ágazat is felfigyelt" - fejtette ki Michael DeCesare, a McAfee elnöke. "Az elemzőktől és ügyfeleinktől szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk. Most, hogy az ágazat egyik legjobb következő generációs tűzfala már a McAfee termékpalettájának részét képezi, az ágazat egyik legteljesebb körű és leghatékonyabb termékeket tartalmazó hálózatbiztonsági termékportfólióját mondhatjuk magunkénak."

A Stonesoft csapata a McAfee Pat Calhoun által vezetett Hálózatbiztonsági üzleti egységének részét fogja képezni. A Stonesoft, amelynek központja Finnországban, Helsinkiben található, szerte a világon több, mint 6.500 ügyfelet szolgál ki. A Stonesoft ügyfeleinek a McAfee-n keresztül most már integrált, átfogó biztonsági megoldások állnak rendelkezésére.

"A McAfee Kapcsolt biztonság elnevezésű behatolásvédelmi termékstratégiája a hálózattól a felhőig alkalmazható piacvezető technológiák integrálásával kívánja megoldani a vállalkozásokat egyre nagyobb számban fenyegető, fejlett technológián alapuló támadások kivédésének problémáját" - magyarázta a Stonesoft alapítója és vezérigazgatója, Ilkka Hiidenheimo. "Innovatív technológiánk segítségével, amely alkalmazásként, szoftverként illetve akár virtuálisan is működtethető, a McAfee ügyfelei képesek lesznek megfelelni a magas színvonalú teljesítményt követelő, megosztott hálózatok jelenlegi és jövőbeli biztonsági igényeinek."


Amit a McAfee-ről tudni kell

Az Intel Corporation (NASDAQ:INTC) 100%-os tulajdonában lévő leányvállalat, a McAfee vállalkozások, a kormányzati szektor szervezetei és magánszemélyek számára egyaránt lehetővé teszi az Internet kínálta előnyök biztonságos kihasználását. A vállalat a megelőzésen alapuló, elismerten hatékony behatolásvédelmi megoldásokat kínál rendszerekhez, hálózatokhoz és mobil eszközökhöz szerte a világon. Kapcsolt biztonság elnevezésű stratégiája, hardvereszközökkel támogatott innovatív biztonsági megoldásai és egyedülálló Global Threat Intelligence hálózata egyaránt bizonyítják a McAfee elkötelezettségét ügyfelei biztonságának biztosítása iránt. http://www.mcafee.com

Megjegyzés:a  McAfee a McAfee, Inc.védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Egyéb termék- és márkanevek más cégek tulajdonát képezhetik.

(i) Gartner, Forecast Analysis: Enterprise Network Equipment, Worldwide, 1Q13 Update, Naresh Singh, és mtsai., 2013. május 23.


Kapcsolat
McAfee
Erica Coleman, 408-346-5624
erica_coleman@mcafee.com
vagy
Zeno Group
Greg Wood, 650-801-7958
greg.wood@zenogroup.com


Forrás: McAfee


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.