OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 4., csütörtök 09:27

A Goldman Sachs felmondja a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) kötelezettségeire vonatkozó Általános garanciamegállapodást
    New York, 2013. július 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - )-- A Goldman Sachs Group, Inc. (NYSE: GS) ma bejelentette, hogy felmondja a 2008. november 24-én leányvállalata, a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) számára biztosított garanciát. A felmondás 2013. július 10-én lép hatályba.

    A Goldman Sachs Group, Inc. befektetési banki, valamint részvény- és befektetéskezelési tevékenységet végző vezető nemzetközi cég, amely számos pénzügyi szolgáltatással áll sokszínű, vállalkozásokat, pénzintézeteket, kormányokat és tehetős magánszemélyeket egyaránt magába foglaló széles ügyfélköre számára. Az 1869-ben alapított társaság székhelye New Yorkban található, és irodákat működtet minden jelentősebb pénzügyi központban szerte a világon.

Kapcsolat
Média:
Jake Siewert, 212-902-5400
vagy
Befektetők:
Dane Holmes, 212-902-0300


Forrás: The Goldman Sachs Group, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.