2019. november 17. vasárnap

2013. július 4., csütörtök 09:27

A Goldman Sachs felmondja a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) kötelezettségeire vonatkozó Általános garanciamegállapodást
    New York, 2013. július 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - )-- A Goldman Sachs Group, Inc. (NYSE: GS) ma bejelentette, hogy felmondja a 2008. november 24-én leányvállalata, a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) számára biztosított garanciát. A felmondás 2013. július 10-én lép hatályba.

A Goldman Sachs Group, Inc. befektetési banki, valamint részvény- és befektetéskezelési tevékenységet végző vezető nemzetközi cég, amely számos pénzügyi szolgáltatással áll sokszínű, vállalkozásokat, pénzintézeteket, kormányokat és tehetős magánszemélyeket egyaránt magába foglaló széles ügyfélköre számára. Az 1869-ben alapított társaság székhelye New Yorkban található, és irodákat működtet minden jelentősebb pénzügyi központban szerte a világon.

Média:
Jake Siewert, 212-902-5400
vagy
Befektetők:
Dane Holmes, 212-902-0300

Forrás: The Goldman Sachs Group, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.