OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 3., szerda 09:34

A Luxoft Holding, Inc Announces bejelentette első nyilvános tőzsdei bevezetésének lezárását, és tájékoztatott a túljegyzési opció teljes mértékű kihasználásáról
    Tortola, Brit Virgin Szigetek , 2013. július 3., szerda (Business Wire/OTS) - A Luxoft Holding, Inc ma bejelentette a részvényenként 17,00 USA dolláros áron kibocsátott 4.705.880 db A-osztályú törzsrészvénye első tőzsdei bevezetésének lezárását. A kibocsátás keretében a részvényjegyzők számára a Luxoft legfeljebb további 613.810 db A-osztályú törzsrészvényre túljegyzési opciót biztosított, amelyet a részvényjegyzők teljes mértékben kihasználtak. A Luxoft 2.046.035 db A-osztályú részvényt kínált megvételre, további 2.659.845 db A-osztályú törzsrészvényét pedig (amely csomagban szerepeltek a túljegyzésre szolgáló részvények is) az anyavállalat, az IBS Group Holding Limited értékesítette. A Luxoft A-osztályú törzsrészvényei a New York-i Értéktőzsdén az "LXFT" részvénynévvel vannak forgalomban.

    A kibocsátás közös könyvvezetői a következő cégek: UBS Limited, Credit Suisse Securities (USA) LLC, J.P. Morgan Securities LLC, VTB Capital plc és Cowen and Company, LLC. A tőzsdei bevezetéssel kapcsolatos, hamarosan rendelkezésre álló végleges részvénykibocsátási prospektus a következő vállalatoktól igényelhető: UBS Securities LLC, telefonon az 1-888-827-7275-ös telefonszámon vagy levélben: címzett: Prospectus Department, 299 Park Avenue, New York, NY 10171; Credit Suisse Securities (USA) LLC, telefonon az 1-800-221-1037 -es telefonszámon vagy levélben, címzett: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, NY 10010, vagy e-mail üzenetben: newyork.prospectus@credit-suisse.com; J.P. Morgan Securities LLC, telefonon az 1-866-803-9204-es telefonszámon vagy levélben: címzett: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717; VTB Capital plc telefonon az +1 646-527-6313-es telefonszámon vagy levélben: 452 Fifth Avenue, 23rd Floor, New York NY 10018; vagy a Cowen and Company, LLC, telefonon az 1-631-274-2806-os telefonszámon vagy levélben: címzett: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717.

A részvényekkel kapcsolatosan a Luxoft által benyújtott regisztrációs nyilatkozatot az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (United States Securities and Exchange Commission) 2013. június 25-én hatályosnak nyilvánította. A jelen sajtóközlemény nem tekintendő eladási ajánlatnak vagy vásárlási ajánlatkérésnek, és ezek a részvények nem kerülnek értékesítésre egyetlen olyan jogrendszerben sem, ahol az ilyen ajánlat, ajánlatkérés vagy értékesítés törvényellenes lenne a regisztrációt, illetve az adott állam vagy jogrendszer értékpapírtörvényei szerinti minősülést megelőzően.


Amit a Luxoft-ról tudni kell

A Luxoft szoftverfejlesztési szolgáltatásokat és innovatív számítástechnikai megoldásokat nyújtó piacvezető cég, amelynek nemzetközi ügyfélkörébe elsősorban nagy multinacionális vállalatok tartoznak. A Luxoft termékpalettáján számos szolgáltatás szerepel, köztük alapvető szoftverfejlesztési és az üzleti tevékenység szempontjából kulcsfontosságú szoftverfejlesztési és -támogatási szolgáltatások, terméktervezés és -tesztelés, valamint technológiai tanácsadás. A Luxoft által kínált hatékony és mindenkor a legújabb fejlesztésű, innovatív megoldások a cég saját tulajdonú termékein és platformjain alapulnak, és garantáltan közvetlen, pozitív hatást gyakorolnak ügyfelei üzleti eredményeire.


Kapcsolat
Befektetők számára:
Luxoft Holding, Inc
Alina V. Plaia, +1-212-964-9900 (ext.2404)
Head of External Communications
ir@luxoft.com

Forrás: Luxoft Holding, Inc


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.