OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 2., kedd 09:00

Korszerű tudással a fővárosi közművelődés fejlesztéséért
    Budapest, 2013. július 2., kedd (OTS) - Uniós támogatással szakmai képzéseken vesznek részt a Budapesti Művelődési Központ munkatársai.

    Kollégáink szakmai felkészültségét a Kulturális szakemberek továbbképzése a szolgáltatásfejlesztés érdekében pályázati program (TÁMOP 3.2.12-12-1/KMR) keretében az alábbi képzésekkel fejlesztjük:
    - arts&business menedzser
    - ifjúságsegítő
    - protokoll és rendezvényszervező
    - új média grafikus
    - angol nyelv
    - közművelődési szakember II.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az elsajátított ismeretek a BMK közművelődési szakmai szolgáltatásait fejlesztik a forrásbevonás, az ifjúsági munka, az internetes tartalomszolgáltatás, a nemzetközi projektek területén.
Szolgáltatási kínálatunkat megújult honlapunkon (www.bmknet.hu), illetve Kínáló kiadványunkban (http://kiadvanyok.bmknet.hu) olvashatja.
A pályázati konstrukció megvalósítását tanácsadással támogatjuk: http://tamopforum.bmknet.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.