OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. június 17., hétfő 11:42

Továbbra is sikeres a Kulcs-Soft
    Budapest, 2013. június 17., hétfő (OTS) - A tavalyi évben is sikeresen teljesített a Kulcs-Soft. A dobozos ügyviteli szoftverek piacvezetője a 2013-as esztendőben az új informatikai megoldások erősítését, valamint további külföldi terjeszkedést tervez.

    A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. közzétette könyvvizsgálattal hitelesített éves beszámolóját, mely alapján a társaság sikeres évet teljesített 2012-ben.

Eredmények

A pénzügyi kimutatás szerint 947.879 e Ft értékesítés nettó árbevétele után a társaság 217.275 e Ft adózás előtti eredményt, illetve 200.878 e Ft adózott eredményt ért el. Mindhárom érték meghaladja az előző évi szinteket. Az árbevétel a 2011. évi 842.447 e Ft-ról 13 %-kal emelkedett, míg az eredmény növekedése ennél is szembetűnőbb mértékű volt: az adózás előtti eredmény a 154.635 e Ft bázis értékről 41 %-kal, az adózott eredmény pedig 141.212 e Ft-ról 42 %-kal növekedett.

A javuló eredményesség a társaság osztalékfizetésén is nyomon követhető. A 2010. évi 24 Ft, illetve a 2011. évi 23 Ft részvényenkénti osztalék után a 2012. évi eredményből már 30 Ft osztalékot kapnak a tulajdonosok részvényenként.

A társaság pénzeszköz - beleértve a veszteség nélkül azonnal pénzzé tehető értékpapírokat is - állománya 404.742 e Ft-ot tett ki 2012. év végén, mely 17%-kal kedvezőbb az előző évinél.


Így alakult 2012

A Kulcs-Soft életében mérföldkőnek számított, amikor 2012-ben lezárult a Kulcs-Ügyvitel - komplex ügyviteli megoldásokat kínáló rendszer - fejlesztése és bevezetése. A szoftver remekül debütált a visszajelzések alapján, a piac kiválóan fogadta a kiemelt tudású, komplexitású, egyben kimagaslóan felhasználóbarát szoftvert.

A tavalyi esztendő két másik fontos fejlesztést is tartogatott, az egyik a platformfüggetlen, iPhone és iPad applikációval is rendelkező Online számlázó program, míg a másik a teljes termékpalettára használt Cloud Computing, azaz felhő alapú szolgáltatás kifejlesztése volt.


Kiváló kilátások

A már öt SuperBrands és 2012-ben másodjára elnyert MagyarBrands díjak, illetve a markánsan pozitív képet festő statisztikai és pénzügyi adatok jól mutatják, hogy a Kulcs-Soft neve továbbra is a minőséget jelenti a magyar informatika világában.

A Kulcs-Soft tervei közt szerepel az újgenerációs főkönyv modul kifejlesztése, illetve a komplex Ügyvitel termékcsaládra épülő "Enterprise" nevű ügyviteli rendszer bevezetése is.

Stratégiai szinten a Kulcs-Soft a versenyelőny megtartását, további ügyfelek megszerzését, a külföldi terjeszkedést, valamint a többek között fent is taglalt új technológiák és fejlesztések elvégzését tűzte ki céljául.

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. az elmúlt évek eredményeire és sikereire, a partnereinek és közel 50 ezer ügyfelének elégedett és pozitív visszajelzéseire alapozva a 2013-as esztendőben is tovább kíván haladni az aktuális gazdasági hangulattól független, növekedést és sikereket prognosztizáló úton.

http://www.kulcs-soft.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.