OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. november 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2013. június 13., csütörtök 09:20

Első alkalommal került a Lyoness "Kincsvadászat" kampányának havi fődíja Ausztriába
    Graz, 2013. június 13., csütörtök (APA/OTS) - A kampány kezdete óta most először nyerte el egy ausztriai tagunk a 20.000 eurós készpénz főnyereményt. Gratulálunk a 2.584 áprilisi nyertesnek is, akik összesen 125.000 euró értékben vihettek haza díjakat.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130613_001.jpg

"Amikor értesültem a nyereményemről, eleinte eI sem tudtam hinni, hogy ennyire szerencsés lehetek" - mesélt első reakciójáról Marek S., aki miközben átvette a díjat Heidemarie Kipperertől, a Lyoness Austria cégvezetőjétől, azt is elmondta, hogy rögtön tudta, mit fog kezdeni a pénzzel: "A 20.000 euróból elsősorban a lányomat fogom segíteni, aki idén megy férjhez, de természetesen a fiam is számíthat majd némi anyagi támogatásra." A Lyoness "Kincsvadászat" kampány élő adásban közvetített hetedik sorsolására a Lyoness.TV studióban került sor: a 2.584 szerencsés nyertes nevét közjegyző jelenlétében húzták ki. A díjátadást a Lyoness.TV (www.lyoness.tv) június
11-től közvetíti.

A Lyoness "Kincsvadászat" kampánya
A Lyoness egy évig tartó, "Kincsvadászat" elnevezésű kampánya 2012 októberében kezdődött. A nyereményjáték során a résztvevők virtuális kulcsokat gyűjtenek, és minél több ilyen kulcs van egy játékos birtokában, annál nagyobb az esélye arra, hogy elnyerje a 31.000 díj egyikét. A kulcsokat különféle módokon lehet megszerezni: kulcs jár a Lyoness Termékpartnereknél való vásárlásért, barátok bevonásáért a pénzvisszatérítési kártya használóinak körébe, valamint a Lyoness új, "Coin Rush" ("Érmeláz") elnevezésű Facebook-játékában való részvételért is. Az első kulcsot akkor kapja meg a játékos, amikor regisztrál a nyereményjátékban történő részvételre. A játék során kiosztott nyeremények összértéke (a "Kincs") 2.000.000 euró, amelyet 12 hónapon át havonta 125.000 euró értékű havi nyeremények, és az év végi sorsoláson egy 500.000 eurós fődíj formájában nyerhetnek el a játékosok. A játékban való részvétel, a Lyoness tagsághoz hasonlóan, ingyenes. A "Kincsvadászat" nyereményjátékra vonatkozó további információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.net/key internetes oldalra.


Amit a Lyoness-ről tudni kell

A Lyoness egy gazdasági szektorokon átívelő nemzetközi vásárlói közösség, amely egyben a partnervállalatok hűségprogramjaként is működik. Európa 33 országában, valamint az USA-ban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Katarban, Dél-Afrikában és a Csendes-óceán ázsiai térségében Hongkongban, Makaón, Ausztráliában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken egyaránt tevékenykednek leányvállalatai. Ma már világszerte több mint 2,8 millió tagja használja ki a tagság kínálta előnyöket a mintegy 29.000 Termékpartnernél bonyolított vásárlásai során. További információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.com internetes oldalra.

Sajtófotó:
A szerencsés nyertes: az áprilisi sorsolás fődíjának ausztriai nyertese, a Bécsben élő Marek S. (balra) átveszi a 20.000 euróról szóló csekket Heidemarie Kipperer-től (jobbra).
Forrás: Lyoness.TV

Kapcsolat:
Silvia Weihs
Lyoness Management GmbH
Tel.: +43 664-85 55 241
Email: silvia.weihs@lyoness.ag
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.