OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. május 29., szerda 10:45

Magyar szenzáció Svájcban - Óriási magyar siker a genfi nemzetközi étrend-kiegészítő kiállításon
    Budapest, 2013. május 29., szerda (OTS) - A magyar tulajdonú VitaPlus Kft. által forgalmazott MagnExpress® Forte termék nyerte a világhírű genfi Vitafoods kiállítás Az év legjobb új terméke nagydíját.

    

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130529_001.jpg

A Vitafoods, amelyet az idén május 14-16 között rendeztek meg, a világ legnagyobb és legrangosabb étrend-kiegészítő kiállítása. Az eseményen, immár tizenhat éve, öt kontinens legjelentősebb cégei vesznek részt és mutatják be, valamint versenyeztetik termékeiket. A MagnExpress® Forte nagy dózisú, víztisztán oldódó ivó granulátum, amelyet nemzetközi szakmai zsűri választott meg az év legjobb új termékének.

A kiállítás története során magyar tulajdonú cég még soha nem részesült ilyen rangos elismerésben. A VitaPlus Kft. több mint 500 résztvevőt felvonultató fórumon érte el sikerét és öregbítette hazánk hírnevét.


HÁTTÉR

VitaPlus Kft.

A VitaPlus Kft 2004 óta gyártat, képvisel és forgalmaz étrend-kiegészítőket, orvostechnikai eszközöket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket és kozmetikumokat. A vállalat magyar tulajdonban van.
A cég megalakulása óta folyamatosan növekszik, közel egymilliárd forintos árbevétellel rendelkezik. Tevékenységük legfontosabb területe a magyar piac, de termékeik jelen vannak Ausztriában, Németországban, Angliában, Szlovákiában, Hollandiában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken, mely országokból nagyarányú exportbevétel származik.
www.vitaplus.hu


MagnExpress® Forte
étrend-kiegészítő granulátum, citromízű

A MagnExpress® Forte termék különlegessége, hogy üledék- és habmentesen oldódó granulátum formájában, egy tasakba töltve tartalmazza az ajánlott napi magnéziummennyiség 100%-át. A forradalmian új gyártási technológiának köszönhetően nem szükséges állandó kavargatással fogyaszthatóvá tenni az oldott magnéziumot. A MagnExpress® Forte esetében, rövid oldódási idő után, víztiszta, szerves kötésű magnéziumot tartalmazó, finom, citromos ízű üdítőitalt kapunk, amelyet életritmusunk szerint bárhol elfogyaszthatunk és a tasakos kiszerelésnek köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk.
http://hu.vitaplus.hu/termekek/magnexpress-forte-22


Vitafoods Europe
2013. május 14-16.
Palexpo, Genf, Svájc

Idén 16. alkalommal került megrendezésre Genfben a Vitafoods kiállítás. A világ minden tájáról érkező több mint 700 kiállítóval az étrend-kiegészítő szakma legrangosabb kiállításának számít, melynek során számos termék innováció, és fejlesztés kerül bemutatásra.
http://www.vitafoods.eu.com/
http://www.finishedproductseurope.com/page.cfm/Action=Exhib/ExhibID=1 01/loadSearch=28770_1167


Nutraceutical Business & Technology Award
2013. május 15.
Starling Hotel, Genf, Svájc

A genfi Vitafoods kiállításhoz kapcsolódó NBT Díj minden évben a kiállítás második napján kerül kiosztásra. A szakma legrangosabb díjára jogosult terméket, koncepciót, vagy céget a 13 szakemberből álló zsűri választja ki. Nyolc kategóriában születik döntés. Az értékelés során figyelembe veszik az adott termék megvalósítása során alkalmazott innováció mértékét, a megvalósítás minőségét, a termék fogyasztói szokásokra gyakorolt hatását. A zsűrizés folyamata többfordulós, a zsűritagok egymástól függetlenül, a megadott feltételek alapján pontozzák a terméket.
http://www.nbtawards.com/
http://www.nbtawards.com/judging/


KAPCSOLAT

további információ:
    Papp Edit // sajtó kapcsolat
    +36 1 239 0432
    +36 70 411 9977
    edit.papp@vitaplus.hu
    VitaPlus Kft., 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.