OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. április 4., csütörtök 09:05

A Regus nyílt napok lehetőséget kínálnak a rugalmas munkavégzésre
    Budapest, 2013. április 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - Április 8. és 12. között bármilyen vállalkozás, legyen kicsi, közepes vagy nagy, bepillantást nyerhet a 21. századi munkavégzés világába. Ezen a héten a cégek megtudhatják, hogy a rugalmas munkavégzés hogyan segítheti a termelékenység és hatékonyság növelését, és hogyan járulhat hozzá az ingatlanüzemeltetési költségek csökkentéséhez.

    A Regus egy teljes hétre megnyitja üzleti központjait az érdeklődők előtt, hogy bármiféle kötelezettségvállalás nélkül kipróbálhassák szolgáltatásait. A vállalatok ingyenesen vehetik igénybe a Regus budapesti központjainak üzleti társalgóit és irodáit, és megtudhatják, hogyan segítik egy vállalat növekedését az olyan szolgáltatások, mint például a virtuális irodák.

A látogatók megismerhetik azt is, hogyan csökkenti a rugalmas munkavégzés az ingázás környezetre gyakorolt negatív hatásait, és hogyan járul hozzá az alkalmazottak munkája és magánélete közti ideális egyensúly megteremtéséhez.

Katerina Manou, a Regus regionális vezetője kifejtette:  A ‘Work Your Way’ (Dolgozz a saját stílusodban) elnevezésű nyílt hét lehetőséget kínál a vállalatok számára, hogy alternatív munkavégzési módokkal ismerkedjenek meg. A Regus minden modern eszközzel felszerelt irodáinak használata révén ügyfeleink csökkenthetik üzemeltetési költségeiket, és nem szükséges hosszú távra elkötelezniük magukat. Emellett megszabadulnak az iroda üzemeltetésével járó adminisztratív terhektől, így több idejük marad vállalkozásuk fejlesztésére.”

A cégeknek számos további előnye származik abból, hogy alkalmazottaiknak rugalmas munkavégzési lehetőséget biztosítanak, hiszen egy elégedett munkatársakból álló csapat sokkal jobban tud teljesíteni. Remélem, hogy sok budapesti vállalkozás fog élni ezzel a lehetőséggel, és ezeket az előnyöket saját javára fordítja.”


Megjegyzés a szerkesztők számára

Az egyhetes Work Your Way program a Regus budapesti üzleti központjaiban kerül megrendezésre 2013. április 8. és 12. között. Előzetes regisztráció nem szükséges, az irodák, tárgyalók és üzleti társalgók igénybe vételéhez azonban bejelentkezés ajánlott. A foglalásokat ezen a honlapon keresztül tehetik meg: http://www.regus.hu/zsys/ncms/hu-hu/landing/officesolutions/default-wyww.aspx


Néhány szó a Regus-ról

A Regus a világ vezető innovatív munkahely-megoldások szolgáltatója, olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, melyek az összkomfortos irodáktól a profi tárgyaló termeken és üzleti társalgókon át a legnagyobb videokonferencia stúdió hálózatokig terjednek. A Regus új megoldásokat kínál a munkában, legyen szó akár otthoni, akár mobil, akár irodai munkáról. Olyan cégek, mint a Google, a GlaxoSmithKline és a Nokia is csatlakoznak a feltörekvő kis- és középvállalatok ezreihez, amelyek kihasználják, hogy az irodai és munkahelyi igényeiket kiszervezik, így ők a fő üzleti tevékenységükre tudnak összpontosítani.

Naponta több mint 1 000 000 ügyfél látja hasznát a Regus létesítményeinek a világszerte, 95 ország 550 városának 1200 helyszínén. Ezáltal az ügyfelek és a vállalatok bárhol, bárhogyan és bármikor dolgozhatnak, igényeik szerint. További információért látogasson el a www.regus.hu weboldalra.

További képekért, korábbi sajtóközleményekért, valamint általános adatokért látogassa meg sajtóközpontunkat a következő címen: www.regus.presscentre.com

Sajtókapcsolat:
Karnevál Adrienn
e: adrienn@bondpremea.com
+36 1 488 0255

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.