OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. március 28., csütörtök 12:52

Még tovább (sz)épül a családbarát Kolping Hotel
    Budapest, 2013. március 28., csütörtök (OTS) - Az egyedülálló családbarát szolgáltatásai mellett folyamatos fejlesztéseiről híres alsópáhoki Kolping márciustól újabb lakóépületének teljes átalakításába fogott. Ez még csak a beruházás-sorozat kezdete, a következő 1,5 évben ugyanis a családi élményfürdő és a gyógyászati-beauty részleg is teljesen átalakul. A közel 850 millió Ft-os beruházás az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Programjának keretében, 258 millió Ft-os Európai Uniós támogatással valósul meg. A szállodafejlesztési projekt ünnepélyes támogatási szerződéskötésére március 28-án 14 órakor  kerül sor a Kolping Hotelben, Alsópáhokon.

    Még több családi apartman és felújított szoba
    A szálloda korábban hagyományos kétágyas szobáknak otthont adó Gizella épületébe 2013. június 1-től már a megérkezés sem lesz mindennapi, hiszen a légkondicionált szobákba interaktív élményfolyosó vezet. A színes ajtók mögött a 12 újraálmodott kétágyas szoba mellett 14 különleges családi apartman is helyet kap.

    Még több élmény a vizes kalandokat keresőknek
    A tervezők a meglevő medencék köré egy olyan színes vízi világot álmodtak meg, ahol minden korosztály még tartalmasabban pihenhet. A fejlesztések most is a vendégek többéves visszajelzésein alapulnak, így kerül még egy medence, egy kisgyerekeknek készülő csúszda és egy sószoba is a felújított uszodába. És amíg a legkisebbek az új, élményelemekkel felszerelt bébimedencében pancsolnak majd, addig a kicsit nagyobbak a vízi játszótéren fedezhetik fel a különleges játékokat. A családi szauna is teljesen új arcát mutatja majd, sőt új, minden tekintetben családbarát öltözők is készülnek.

    Még több pihentető kikapcsolódás a szülőknek
    A Kolping Hotel eddig is nagy hangsúlyt fektetett a szülők feltöltődésére. Az új fejlesztési projektben a gyógyászati és beauty részleg teljes belsőépítészeti átalakításával olyan különleges pihenőterek jönnek létre, ahol minden apró részlet a (nagy)szülők kikapcsolódását könnyíti meg. Sőt, az új kezelőhelyiségekben a párok akár együtt is kipróbálhatják a kényeztető kezeléseket!

    Még hatékonyabb üzemelés, környezetbarát fejlesztés
    A beruházás tervezése során a vendégigények maximális kiszolgálása mellett a környezetvédelmi és energetikai szempontokra is ügyeltek, így tavasszal sor kerül az uszodaépület teljes tetőszerkezetének cseréjére, valamint a felújításra kerülő lakóépület hőszigetelésére és teljes nyílászárócseréjére. A lehető legnagyobb energia-megtakarítás mellett azonban a környezetbarát építőanyagok és energiaforrások használatára is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, ezért a fejlesztés során az épületre napkollektorok is kerülnek.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.