OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. március 13., szerda 10:02

Kétmillió éhező nem tévedhet
    Budapest, 2013. március 13., szerda (OTS) - Régiós szinten itthon a leggyorsabb a pizzarendelés

    2012-ben közel kétmillió alkalommal rendeltek magyar felhasználók melegételt a Netpincér.hu online étlapjairól. A piacvezető ételrendelési portál az év elejével megújult, hogy még inkább megfeleljen a vásárlói igényeknek.

Az új rendszer a mobil eszközökről történő használatra és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. A villámgyors éttermi listák, a modern dizájn és az ergonomikusan felépített oldalak egyszerű és gyors kezelőfelületet adnak az éhes felhasználók kezébe, akik immár 600 étterem étlapját tudják online összehasonlítani.

"A mobilt okostelefonnak hívják pedig egyre kevesebbet telefonálunk rajta. Hívjuk inkább okos-mindenesnek." - nyilatkozta Csontos Zoltán ügyvezető, utalva rá, hogy ma már közel minden 10. rendelést mobilról adnak fel a Netpincér.hu rendszerében. Figyelembe véve, hogy a magyar e-kereskedelmi óriás ebédidőben és vacsoraidőben percenként 30 ételrendelést közvetít ez éves szinten már bőven félmilliárd forint feletti forgalmat jelent - kizárólag mobiltelefonokról és táblagépekről.

A megújult éttermi portálon az eddig megszokott házhozszállítási és asztalfoglalási lehetőségeken túl ezentúl elvitelre szóló rendeléseket is feladhatunk. A rendeléseket nemcsak készpénzben, de bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethetjük.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.