OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. február 1., péntek 09:30

Camping.Info Award 2013: "Termálcamping Pápa" a német vendégek legkedveltebb magyar kempingje
    Friedburg, 2013. február 1., péntek (APA/OTS) - A német nyelvterület legnagyobb online kempingkalauza nyilvánosságra hozza Európa legjobb kempingjeinek rangsorolását - a vendégek értékelése alapján.

    Már előző évben minősítette a kempingeket a német nyelvterület legjobban látogatott kempingkalauza, a www.camping.info. A Camping.Info Award-dal európaszerte a legmagasabb vendég-elégedettségi mutatóval büszkélkedő kempingeket tüntették ki. A közönségdíj odaítélését óriási érdeklődés kísérte. Ezért 2013-ban is itt a Camping.Info Award - ezúttal még izgalmasabb, 1-től 100-ig terjedő rangsorral.

    A 24.000 feltüntetett kempingező helynek és a 28.000 kempingező által leadott, több mint 50.000 vendég-értékelésnek köszönhetően az oldal jól megalapozott információkat nyújt. Akárcsak az előző évben, a Camping.Info nem csupán a vendégektől kapott átlagos vélemény alapján választja ki a legjobb összbenyomást nyújtó kempingeket, hanem az értékelést további fontos jellemzőkkel finomítja. Mindezek mellett az értékelő megbízhatóságát és az értékelés aktualitását is figyelembe veszik.

Magyarországon a legjobb helyezést a "Termálcamping Pápa" (Pápa, Közép-Dunántúl) érte el.

A teljes rangsor, a kempingek képei nyomtatható minőségben, logó, stb. a Letölthető sajtóanyagok részen találhatók:   http://blog.camping.info

A Camping.Info-ról:

A http://www.camping.info/ a leglátogatottabb kempingkalauz német nyelvterületen (8,8 millió látogatás 2012-ben). Európa 44 államának mind a 24.000 kempingjét tartalmazza. 28.000 kempingező segít a kempinghelyek értékelésében. A Camping.Info-t 20 nyelven publikálják.


Kapcsolat:

Erwin Oberascher

Camping.Info GmbH
Heiligenstatt 12
D-5211 Friedburg  
Ausztria
Tel. +43 (0) 7746 28283
E-mail: office@camping.info
Internet: http://www.camping.info/
Sajtóanyagok letöltése: http://blog.camping.info/
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.