OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2012. szeptember 5., szerda 14:37

Jelentős átalakulás történt az NB III-ból kiesett Gázműveknél
    Budapest, 2012. szeptember 5., szerda (OTS) - A legutóbbi szezonban a Gázművek MTE (GMTE) 5 pontot szerezve kiesett az NB III. Duna csoportjából. Nem feltétlenül a gyenge szereplés miatt, de a klub alapítója a Főgáz Zrt. júliustól nem támogatja tovább a labdarúgó szakosztályt, így Budapest utolsó előtti közművállalati csapata a megszűnés határára került.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120905_002.jpg

A labdarúgó szakosztály működtetésére és a "Gázos" foci megmentésére a GMTE vezetése pályázatot írt ki, melyet - hosszú előkészítést követően - az ASR Sport Kft. nyert meg. Az ASR (Atlétikai Sportegyesület Római-fürdő) az elmúlt 6 évben a GMTE labdarúgó szakosztályával folyamatosan együttműködött, és korosztályos utánpótlás csapatokat biztosított a Gázműveknek. Az ASR egyesület magánszemélyeket bevonva éppen azért hozta létre az ASR Sport Kft-t, hogy a gazdasági társaság teremtse meg a labdarúgó szakosztály működtetésének feltételeit, biztosítva ezzel a  közel 100 gyermek és fiatal további sportolási lehetőségét. A 2012-2013. évi bajnokságokban a Gázművek MTE csapatai ezért ASR-Gázművek MTE néven szerepelnek. A klub célja hosszú távon egy kis magyar labdarúgó műhely kialakítása, ahol a fő hangsúly a minőségi munkán és nem a játékosok mennyiségén lesz.

A felnőtt csapat a Budapest bajnokság I. osztályában szerepel egy 26 éves ikerpár edzőpáros irányítása mellett. Wágner Ádám és Gábor a második legmagasabb, UEFA A diplomával rendelkezik. Az U19-es és U17-es korosztály továbbra is az MLSZ Országos II. osztályú bajnokságaiban lép pályára, a legkisebbek (U7, U9, U11) pedig a Bozsik programban indulnak.

Ezekbe a kölyökcsapatokba sok szeretettel vár az ASR-Gázművek minden olyan 2001-2007 között született fiút és lányt, akik úgy érzik, nem tudnak meglenni mozgás és labda nélkül, vagy eltökélt szándékuk, hogy hamarosan ők legyenek az új Messik vagy Ronaldók.

A csodálatos óbudai Gáz-pályán (III., Sújtás u. 1-3.) ideális környezetben, kulturált körülmények között lehet futballozni. A klub füves pályája bérelhető is.

Információ:
Mankó Ferenc (06-30-456-13-17)
www.gazmuvekfoci.fw.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.