OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2012. augusztus 2., csütörtök 15:10

A Holografika szemüvegnélküli 3D mozirendszerének amerikai premierje a Siggraphon
    Budapest, 2012. augusztus 2., csütörtök (OTS) - A Holografika meghívást kapott Los Angelesbe a Siggraph 2012-re, a computergrafika és interaktív technológiákat felvonultató legnagyobb éves tengerentúli rendezvényre, hogy bemutassa HoloVizió C80 holografikus, 3m-es képátlójú 3D mozirendszerét az Elkövetkező Technológiák (Emerging Technologies) program keretében. Az itt   bemutatásra kerülő újdonságokat szakértőkből álló zsüri választja ki, hogy a konferencia résztvevői közelről is megismerkedhessenek velük.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120802_001.jpg


A kivetítős, 80 LED modulból és 3,2m x 1,8m-es reflektív holografikus képernyőből álló rendszer alkalmas valódi 3D képek, videók, computer animációk szemüvegnélküli megjelenítésére, de láthatunk majd többkamerás felvételeket is. Ez az alkalom kiváló lehetőséget kínál a magyar cég számára, hogy a technológiát a hollywoodi filmes szakemberek számára is megismertesse.

További információk: http://s2012.siggraph.org/attendees/emerging-technologies
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.