OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 19. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. augusztus 2., csütörtök 10:14

Versenyelőnyt jelenthetnek a blog cikkek
    Budapest, 2012. augusztus 2., csütörtök (OTS) - Jelentősen átalakíthatják a vállalatok közötti versenyt a blogok.

    Mivel más online forrásokhoz képest a fogyasztók szívesebben szerzik innét az információkat, ezért a vállalati blogok többszörösére növelhetik a cégek forgalmát, megelőzve a konkurenciát a keresők listáján. A cikkmarketingből elsősorban a kis- és középvállalkozások profitálhatnak, amelyek fizetett hirdetések nélkül is felhasználók százezreit érhetnek el rendszeresen frissülő tartalmaikkal.

További információ:   http://www.keresooptimalizalas.org/hogyan-irjunk-keresooptimalizalt-cikkeket.html
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.