OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. július 11., szerda 11:17

A Psion Rendszerház a Vodafon Magyarországgal együttműködve optimalizálja a vízművek helyszíni szervizszolgáltatását
    Budapest, Magyarország 2012. július 11., szerda (Business Wire/OTS) - A mobil számítástechnikai megoldások nemzetközi szállítója, a Psion  (LSE: PON.L) ma bejelentette, hogy az egyik vezető magyar vízmű vállalat, a Bácsvíz Zrt. a Psion Omnii™ platformjának alaptechnológiáin alapuló, vállalati alkalmazásokra optimalizált, robosztus PDA készüléket választotta helyszíni szerviz- és óraleolvasási szolgáltatásai bővítésének támogatására. A Psion magyarországi rendszerintegrátor leányvállalata, a Psion Rendszerház a Vodafon Magyarországgal együttműködve a mobil hálózati infrastruktúrát egy nagy teljesítményű, kompakt és tartós termékkel kiegészítve teljes körű, a folyamat minden fázisát lefedő megoldást biztosít a Bácsvíz Zrt. számára.

    "Tudatában voltunk annak, hogy előbb-utóbb mobilhálózati alapokra kell helyeznünk helyszíni szervizszolgáltatásainkat. Technikusaink a szabadban, terepen dolgoznak, a nap 24 órájában úton vannak, így gyakran csak korlátozott mértékben vagy egyáltalán nem férnek hozzá a központi irodai adatbázisokhoz" - magyarázta Ujszászi Imre, a Bácsvíz Zrt. informatikai vezetője. "Több különböző szállító ajánlatának alapos áttekintése után egyértelmű volt számunkra, hogy a Psion kínálja a legkifinomultabb és leginkább felhasználóbarát szoftverrel működő, legstrapabíróbb, legmegbízhatóbb eszközt a legjobb áron."

A Psion EP10-et azért választottuk, mert:
- Segítségével a termelékenység növelése mellett az állásidő és a költségek egyaránt minimálisra csökkenthetők
- 256 RAM/2 GB flash memóriája jobb támogatást biztosít több alkalmazás egyidejű futtatása esetén
- Optimális olvashatóságot tesz lehetővé közvetlen napfényben is, sötét helyen való munkavégzéskor pedig nagy fényerejű háttérvilágítása biztosítja a kényelmes használatot
- "Okos" szenzorok biztosítják a helyszínnek megfelelő működést, például az ún. geotagginget (adatok fölrajzi koordinátákkal való kiegészítése), a képernyő elfordulásérzékelését, és az automatikus háttérvilágítást
- Kompakt, kis súlyú készülék, amely ugyanakkor robosztus kialakítású és tartós
"Nagy örömünkre szolgál, hogy partnerként együtt dolgozhatunk a Psionnal ezen a projekten" - mondta el Meskó András, a Vodafon M2M ipari szakértője. "A Vodafon jól ismeri az olyan terepmunkát is végző vállalatok, mint a Bácsvíz Zrt. igényeit, és a Psionnal együttműködve egy olyan stratégiai fontosságú integrált rendszert tudtunk kialakítani, amely a költségcsökkentés és a termelékenység fokozása révén nagyban hozzájárul a Bácsvíz Zrt. üzleti teljesítményének javításához."
    A Psion EP10 nagy számú funkciót biztosító, kényelmes, egykezes munkavégzést lehetővé tévő, ergonomikus kialakítású eszköz, és kategóriájában a legnagyobb teljesítményű, legtartósabb vállalati PDA-nak számít. Az egyéni felhasználók számára tervezett termékekkel ellentétben a Psion EP10 kereskedelmi és ipari alkalmazási célokra optimalizált készülék, amelynek teljesítménye hasonló a Psion első osztályú ipari kéziszámítógépeinek teljesítményéhez - és ugyanakkor kompakt kialakítású és költséghatékony.
    A Vodafon Magyarország egyik vezető vállalati mobilkommunikációs megoldásokat kínáló cége. A társaság kiemelkedő minőségű hang- és adatroaming szolgáltatásokat, és elkötelezett ügyfélszolgálati támogatást biztosít.
    A Psion nemzetközi szinten is úttörő szerepet játszik a magas minőségű kézi mobil számítógépek fejlesztése és ipari célú alkalmazása terén. Cégünk 1980. óta gazdagítja a mobil számítástechnikai ágazatot innovatív megoldásaival, a PDA (azaz digitális személyi asszisztens, vagy más néven zsebszámítógép) feltalálásától kezdve egészen a nemzetközi ügyfélkörnek üzleti problémáik megoldásában nyújtott segítségig. Ügyfeleink közt van a Volkswagen, az RWE nPower, az E.ON, a BMW, a Goodyear, a Copenhagen Airports és még sokan mások.
    Nyílt innovációs üzleti modellünknek köszönhetően ügyfeleinkkel és partnereinkkel közvetlenül együttműködve dolgozzuk ki mobil eszközeink új modelljeit, szoftvereink új verzióit, és ily módon a piacon felmerülő egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatási palettát tudunk kialakítani. Ez az együttműködés nyílt innovációs közösségi oldalunk (www.ingenuityworking.com) révén valósul meg.
    A Psion PLC részvényeit jegyzi a Londoni Értéktőzsde. A vállalat székhelye Londonban található, emellett képviseleti irodákkal rendelkezik Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában és a Közel-Keleten.

További információkért kérjük, látogasson el a www.psion.com internetes oldalra.

Kapcsolat
Psion
Eleonora Scilanga, +39 02 24124736
Eleonora.scilanga@psion.com

Forrás: Psion

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.